|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]()
To je valjda DaBearu i bio cilj, da se ljudi malo razmrdaju, da se razbije "klasni mir i takve trice, ustajala ?abokrečina".
![]() |
#23 |
Pro Member
|
![]()
od uskrsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() @ Vasa - ![]() ![]() @ Quake2 - hahah (jok ti znas!?) Pa dok smo bili klinci u Beogradu, visili smo sa raznoraznim rokerima i nasim metalcima (cak i pomagali na snimanju Warriors albuma!!) A od ploca - nema sta nemam. Od Black Sabbath, Judas Priest, Def Leppard, Rainbow, Michael Schanker, UFO, rush, ..you name it I have it!! SAMO - prerastao sam tu muziku..sad mi je dosadno! @ Ridge - razumeo sam muziku..mozda cak i vise nego sto bi trebao !! ![]() Inac za ostalo ????? ![]() ![]() ![]() "primitivnijeg" recnika... Imam pravo da mi se nesto ne svidja !!! Iako sam radio 2 Bob Marley remiksa za Island Records, i za obadva remiksa je radjen i video (oficijelni radio miks), ne volim Bob marley-a. Uvek cu pre da slusam UB40 nego Marley-a..sorry, ali ja tu nista ne mogu. ![]() ja jednostavno ne zivim u proslosti i to se odrazava na sve oko mene. Pocevsi od muzike....Ostarilo se, neke vrednosti i ukusi su se promenili..to se zove evolucija! Cak sam neki dan (ponovo) spojio gramofon...da prodjem kroz ploce.(nekoliko hiljada komada - UGLAVNOM nista novije od 1987 - tad sam poceo da kupujem CDs).i.... bas mi nije legla nijedna ploca koju sam izvadio,,(sto nase sto strane).. i spakovao gramofon opet. ![]() Inace - dobro jutro forume!! (malo smo se promeskoljili od ustajalih tema..)
![]() |
![]() |
#25 |
Pro Member
|
![]()
Sad se lepo vidi koliko je narod(svet) prso!
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
igrom slucaja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]()
koji kralj ..sto mu nisu rekli da je snoop na slici
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Pro Member
|
![]()
Valjda postoji neki razlog ?to si remixovao Marlija.On traje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ali, da nije bilo Marley-a, ja nikad nebi kupio Audient mixer !! Za to sam mu zahvalan...(cheque od 2 remiksa je kupio mikser!) ehhh...stara dobra vremena
![]() |
![]() |
#30 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
jednostavno sta mislim da je usiljeno i sta mi ne legne - jednostavno nije leglo... p.s. Gledam vec odavno da kupim neki IPhone / Android telefon zbog jebem li cega... valjda da budem IN... poigram se malo snjim... otvorim par interesantnih aplikacija... smori me touchscreen posle 20 min i bacim ga... jednostavno koncepciju touchscreen telefon / tablet ne_prihvatam i to je to... neće duša...
Turbo folk nije muzika, turbo folk je kakofonija svih mirisa i ukusa vezanih u jednu zvucnu promaju koja ima zadatak da zadovolji najsire ukuse i najnize strasti. Last edited by sRce; 24-04-2012 at 10:55 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
50 Najmocnijih u muzici u Srbiji !! | DaBear | Razno | 24 | 20-01-2013 02:40 PM |
sta je vazno u muzici ? | DaBear | Razno | 56 | 04-01-2011 12:04 AM |
Kreativnost u danasnjoj muzici | Everbeatz | Razno | 73 | 18-10-2009 01:39 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
Sporazum o muzici na internetu | STUDIOTON | Razno | 0 | 19-11-2008 11:10 AM |