|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#33 |
Senior Member
|
![]()
uhhhh
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onda evo da vam objasnim: ...dakle dečko je amater nad amaterima ai i vrlo mlad poće dečkić da sviri..onako na "kekse" a ima zapise na engleskom (textovi) baš i nisu mu jasni kako se izgovaraju (ući franc. i rus.) a htio bi ..bi ..bi ![]() ![]() E tu nastupam JA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mislim da sam jasan..nikakava profersorske i Doktorske disertacije i magistarski radovi ![]() ![]() ..da sjećam se da nije bilo fonetskih znakova već naših (čćđš..) napr "jodi" se isćitavao kao "đoudi"..tako nekako". evo primjera iz "večernjih novosti" "Norvežanin Anders Bering Brejvik priznao je danas, na prvom saslušanju."..na tu foru je to radilo
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 14-11-2011 at 06:59 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |