Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-12-2011, 06:04 PM   #1
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Default Re: Textovi engleski izgovor???

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
Draga ,mila i premila Anita..molim te da pročita? ?to si citirala a to je:
..sjetio sam se da je postajala neka software IGRAČKA i to na?eg (s na?ih YU prostora) autora koja je to radila..naravno smje?no ali imala je smisla. I upravo je bila opisana kao igračka koju netko mo?e i koristiti..onako iz zafrkancije. E a ja postavih pitanje dal mo?da itko zna za tu splačinu..pa da ju uvalim dećecu nek se igra...
..dakle dobro zbori? ALI to sve nema veze sa mojim pitanjem.
Pitanje je bilo bla..bla i bla.Hvala
Haha, sorry Nekako imam ugrađen mehanizam preskakanja preko nebitnog.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2011, 12:42 PM   #2
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA View Post
Haha, sorry Nekako imam ugrađen mehanizam preskakanja preko nebitnog.
No frk.. i sam imam problema s time.
Old 12-12-2011, 02:36 PM   #3
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Evo u svezi gore navedenog programa evo još jedan-a ovaj je... za rimovanje rijeći.
http://www.skidajmo.com/Croware/Rima/

Last edited by idvi; 12-12-2011 at 02:45 PM.
idvi is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2011, 03:30 PM   #4
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Ha-haaaaa-haaaaaaaaaaaaaaa
Pa ovo je nečuveno, ovo nadilazi i pamet, i razum i sve ostalo. Da mi ma?ina rimuje reči u pesmi!?! Kako je bre moguće da ima takvih "genijalaca" koji su spremni da svoje vreme trućkaju na razvijanje ovakvih softvera? Kontam ja da se na glupost zarađuju veliki novci, ali baviti se u ?ivotu glupo?ću jednako je glupo, ako ne i vi?e.
Old 13-12-2011, 09:08 AM   #5
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Igor View Post
Ha-haaaaa-haaaaaaaaaaaaaaa
Pa ovo je nečuveno, ovo nadilazi i pamet, i razum i sve ostalo. Da mi mašina rimuje reči u pesmi!?! Kako je bre moguće da ima takvih "genijalaca" koji su spremni da svoje vreme trućkaju na razvijanje ovakvih softvera? Kontam ja da se na glupost zarađuju veliki novci, ali baviti se u životu glupošću jednako je glupo, ako ne i više.
Eeee to ja govorim..i da se vratimo na početak o takvoj vrsti programa (igračke) se radilo..u kojoj si napisao englesku rijeć (rećenicu) a on ti izbaci kako se to izgovara baš kao i u nekoj štampi..imena gradova likova pa i cijele rečenice onako kako čuješ (otprilike) onako po Vuku..čitaj kao što govoriš..a govori kao što ćitaš
Neznam dali si skinu taj soft (igračku) ili si samo tako komentirao na prvu ruku.
Ako jesi..primjetit češ da u nekom slučaju može bit i korisna ..i to veoma..da ti uštedi vrijeme.
Napr. pišući stihove sjela mi je jedna rijeć koja se teško rimuje (suvislo) a ja se sjetih te igračke pa upišem tu rijeć i pronađem hrpu koju bih mogao iskoristiti(suvislo)..možda bih došao do te rijeći ali ovako mi bilo mnogo brže

Last edited by idvi; 13-12-2011 at 09:24 AM.
idvi is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules