|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Evo u svezi gore navedenog programa evo još jedan-a ovaj je... za rimovanje rijeći.
http://www.skidajmo.com/Croware/Rima/
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 12-12-2011 at 02:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ha-haaaaa-haaaaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() Pa ovo je nečuveno, ovo nadilazi i pamet, i razum i sve ostalo. Da mi ma?ina rimuje reči u pesmi!?! Kako je bre moguće da ima takvih "genijalaca" koji su spremni da svoje vreme trućkaju na razvijanje ovakvih softvera? Kontam ja da se na glupost zarađuju veliki novci, ali baviti se u ?ivotu glupo?ću jednako je glupo, ako ne i vi?e.
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Neznam dali si skinu taj soft (igračku) ili si samo tako komentirao na prvu ruku. Ako jesi..primjetit češ da u nekom slučaju može bit i korisna ..i to veoma..da ti uštedi vrijeme. Napr. pišući stihove sjela mi je jedna rijeć koja se teško rimuje (suvislo) a ja se sjetih te igračke pa upišem tu rijeć i pronađem hrpu koju bih mogao iskoristiti(suvislo)..možda bih došao do te rijeći ali ovako mi bilo mnogo brže ![]()
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 13-12-2011 at 09:24 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Na?i (va?i) textovi | ANITA | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 123 | 22-11-2013 04:03 PM |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |