|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
E bravo, potpisujem do riječi... kao da imaju preset koji uvijek pale kod određenih izvođača.. Ja imam znači minimalnu opremu ali se isto ugledam na najveće, recimo PRINCE, kod njega je svaka stvar drugačijeg zvuka a kamoli album... Ja volim stvarno najrazlilčitije zvukove bubnja, obožavam stari funk sound, pa iako mi je većina bubnjeva u 80im užasna, opet ima jako dobrog zvuka, The Police, G N R, U metalu IRON MAIDEN, ukus mi je stvarno šarolik.. recimo PRINCE mi je vrh općenito u glazbi, ali mi je njegov zvuk bubnja u prvoj polovici 80ih ogavan... ali zato poslje nenadjebiv u 90ima kad je sjeo debeli MICHAEL B. to je to.. pa onda cijela grunge scena mi je super produkcija.. brendan o brien i ekipa, onda da ne zaboravim RHCP i jedan od najslađih zvukova bubnja i snare-a SPIN DOCTORS two princess... Da se vratim na temu... Ajmo malo o pojedinim elementima koji su sve majkovi dobri, od najjeftinijih do malo skupljih... KICK (unutra i vani ili sub) SNARE - (gore dole) HI HAT - OVERHEAD - ROOM - Last edited by tex viler; 24-03-2011 at 09:46 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Snimanje bubnjeva | awacs | Dejan Vučković | 39 | 21-12-2009 03:33 AM |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |