|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Member
|
![]()
Učim se već skoro 10ak godina... nisam baš balavac..
Radim svoj album i svi koji sudjeluju su moji prijatelji koji u većini slučajeva sviraju sa mnom... već mi ide na k**ac odgovarati na ovakve postove koji podmeću nogu... Big Bockie nisam sto posto siguran da si bio ciničan ali sam siguran i da nisi baš bio dobronamjeran... Svi vi koji imate studio i živite od toga, svaka vam čast, ja želim imat profi studio prvenstveno radi sebe i svojih suradnika i prijatelja... ave preko toga bi bio dar sa neba.. ZNAK hvala ti na komplimentima.. evo par linkova sa myspacea... OZ ovo je bend u kojem sam prvenstveno bubnjar, klavijaturist (u studiu) koautor glazbe, aranžmana i produkcije.. NoA ovo je moj solo projekt u kojem sam autor glazbe i texta, u nekim pjesmama sam snimio sve instumente i vokale a u nekim samo klavijature gitaru i vokale.. to su sve stari snimci, neki demo neki nisu... Nisam baš prince ili frank zappa ali nisam ni krelac koji puca u prazno... A ko ste to shvatili iz toga što pitam savjete na forumu onda ste se zeznuli (sorry što koristim množinu) .. što znam znam i rado ću reć svima koji fino pitaju, a što ne znam nije me sramota pitat i zahvalan sam na svakom dobronamjernom odgovoru... Quote:
nije nitko rekao da su svi vlasnici studija zli kao ovaj "moj" ima nekoliko studija u koje bih se odmah zaputio da imam novca za bacanje.. i ti ljudi su mi super, sve najbolje mislim o njima (i dalje neću imanovat) 3 studija u splitu.... i jedan u ZG.. Last edited by tex viler; 23-03-2011 at 09:43 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Snimanje bubnjeva | awacs | Dejan Vučković | 39 | 21-12-2009 03:33 AM |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |