|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Cika Tex, nisam bio cinican ni jednog momenta. Ja i kad to radim onda je to veoma jasno. Bas nikakvog razloga nemam da ti nesto kenjam ili pridikujem ili budem cinican, naprotiv! Bas sam onako "prijateljski" rekao sve sto pise na ovom threadu.
Ali, imam utisak da ti u startu znas sta zelis ,to je najbolji deo "opreme" koji mozes da imas i ne znam zasto onda uopste pitas ovde ikog ista? Evo opet ti kazem, neka ti je sa srecom i dao ti Bog da napravis najslusanije pesme u poslednjoj deceniji na ovim prostorima, iskreno ti to zelim! Sve sto sam ostalo napisao, samo zelim da postavim stvari van okvira i omogucim sagledavanje iz drugog ugla... ![]() Pozdrav!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Snimanje bubnjeva - molim pomoć i savjete | sira | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 07-05-2011 01:18 AM |
Snimanje bubnjeva | awacs | Dejan Vučković | 39 | 21-12-2009 03:33 AM |
Mikrofoni za snimanje gitare | Milanche_show | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 35 | 06-09-2008 11:51 PM |
mikrofoni za snimanje bubnja | STUDIOTON | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 01-08-2007 09:55 AM |