|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Gle, problem nije u meni. Da se mene pita ja ne bi ništa radio,hahahaha. Ne , ozbiljno ,samo bi radio aranžman i nadgledao produkciju. Ne bi snimao, miksao, masterirao itd. Međutim, klijenti su problem. Klijent više nije spreman platiti ništa a očekuje sve. Da ne pričam da su kriteriji strašno pali i većini je dobro sve što nije loše. ![]() Čak i sad kad je cijena top studija smiješnam klijenti radije niti to ne plate. Ja sad imam samo jednog top klijenta koji meni da da napravim aranžman, pa snimi stringove u Istambulu, pa ode snimiti flautu u London, pa se miksa u New Yorku, pa ovo pa ono. Prije sam imao 2-3 takva klijenta koji nisu štedjeli na produkciji, od kojih sam se jednim čak išao snimati zrikavce u Zadar jer sampleovi nisu bili dovoljno dobri. Disclaimer: This is not a joke ![]() Last edited by Surfer; 09-03-2011 at 04:00 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tamburaska produkcija | akg111 | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 24-01-2010 09:00 PM |
HipHop Produkcija i mix | spow | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 12-10-2008 10:23 PM |
Ovo je produkcija | LACKY | Pricaonica | 7 | 26-06-2008 08:26 PM |
Klavir i produkcija | Steka | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 23-09-2007 07:13 PM |
Reprezentativna HC produkcija | OFF | Razno | 42 | 23-01-2007 07:18 PM |