|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Snimam neki HC (gitarski, ne XXX
), a nisam previse naslusan istog. Ima li ko kakvu preporuku za referentnu im produkciju. Dobio sam neki Madball, ali mi je ono previse shminkerski za moje vidjenje, vise mi kao neka 'skandinavska' varijanta. Ima li sta muski, sa urlanjem, dranjem, ubivanjem.......?
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
biohazard, body count , ovaj u stvari nadji jugdment night ost ... odlican spoj hiphop-a i hardcore-a , onako bas je lozacki :] ali veoma kvalitetno , cak u jednog pesmi rollins repuje , eto black flag :]
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
limp bizkit, u svakom slucaju, sad da li su komercijala to je druga prica, al imaju produkciju na nivou...pogotovo prvi album
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Limp Bizkit - Significant Other. Po meni, najbolja HC produkcija.
@balthazaar ne znam da li si mislio na ovaj album, ovo je drugi.. prvi je 'three dollar bill' koji nije ni blizu po produkciji.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Pro Member
|
Quote:
evo ja ceo dan radio neki death metal.. ludilo! a ritam kucan.. 32-ke.. 64-ke jeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Samo napred, he, he
Trebalo je videti moje matorce juce kad su culi te krike . Al' dobar mi je band, uploadovacu neki delic kad bude gotovo
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Quote:
mislio sam na onaj gdje je stvar *nookie*...je to prvi? edit: evo nadjoh, album se zove significant other...i cini mi se da je drugi
Last edited by balthazaar; 18-12-2006 at 02:35 AM. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
MAO
|
HC... hmm pa teško, pojeo ga je new metal, srodiše se i spojiše se. Ako su ljudi zadrti ljubitelji starog, nenašminkanog HCa, drži se Biohazarda, Rage'a, BodyCount'a i sličnih stvari. Ja sam radio nešto što je modernije i na granici je ta dva sveta, i pritom redovno slušao i analizirao System of a Down (čika Rubin), SLipknot (lažem, njih sam skoro otkrio i odlepioo!), RaMMStEIN (skupo je skupo!), i poprilično mnogo Deftonse, KillSwitch engage i slično.. vidiš, stvarno, koliko je numetal pojeo Hc... užas
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
banned
|
ako mozes, preslusaj jos ova dva:
25 Ta Life - Friendship, Loyalty, Commitment Hatebreed - Perseverance da bi cuo malo drugaciju perspektivu...ovi su predlozi malo meki , za moj ukus pop muzika...ma samo drzi prljavo i kompresovano, kratke ehoe i reveb nekad samo er, i neces pogresiti. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
De nisam znao da ovdje ima metalaca....
Sad bih vam baš uploadao djelove pjesama jednog benda koji obožavam, ali zadnja dva albuma tolko zvuče nu-metalski da zbilja nisu nizašta-a nekada bili melodic death metal... Šteta. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|