Quote:
Originally Posted by Shot
A pazi tragikomičnog detalja - za po?ar nisu krivi stanari iz potkrovlja! Nije kriv ni vlasnik kuće, iako se mi godinama sprdamo da bi tu kuću trebalo dinamitom servisirat jer je stvarno u rasulu, od instalacija pa do zidova. Ali ne! Kriva je elektra! I elektra sad mora platiti od?tetu vlasniku kuće, koji bajdvej ionako u kuću nije ulo?io ni lipe godinama. Za?to? Jer je po?ar krenuo na drvenoj gredi na koju je montiran pancer. A pancer (glavni osigurač smje?ten prije brojila i razvodnih kutija, za one neupučene) je formalno u vlasni?tvu elektre. Sve prije glavnog brojila je njihovo i oni su odgovorni da to servisiraju. I kako je tamo planulo sad će elektra lijepo platit dizanje novog krova!! Ihihi!!
|
E, da ja barem mogu da tako izj...em vodovod

... da, da, mo?da u nekom drugom paralelnom svemiru

...
Quote:
Originally Posted by Shot
Daj odaj mi foru, ba? me zanima!!! Baci na PM ili ovdje. Al ba? me zanima!
|
OK, nije frka odati foru, ali je frka u tome ?to to nije komercijalna roba, odnosno NE MO?E SE DOBITI U SLOBODNOJ PRODAJI, već samo u neslobodnoj

... Radi se o tekućoj sirovini koja ide u malim količinama u vodene boje namjenjene za građevinske radove, a po?to ja (gle čuda) radim u takvoj jednoj tvornici

, "relativno" mi je dostupna, he, he ... slu?i za spriječavanje stvaranja gljivica u boji, te da se ne pokvari (usmrdi). A ti zaključi, ako ide u malim količinama (recimo 1 kg na 1200 kg robe), ?ta radi kada je nerazrijeđena

! Stari, sve umire, pa i ti ako ne nosi? adekvatnu za?titnu opremu, kao ?to rekoh ...