|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#38 |
Senior Member
|
![]()
Ovisi za koju glazbu...
Line 6 ti je praktičnije sistem kartica/di i vst pluginovi... mozes koristiti svoj di i karticu... Vox tonelab mi nije nesto, mislim za žešću glazbu što sam koristio... nema previše modela i nije poput line 6 uređaja, koje možeš uvijek nadograđivati... Isto tako smatram da imaš gomilu besplatnih vst simulacija najrazličitijih zvukova gitara koji zvuce odlično... kao i onih koje kupuješ... Imaš amplitube metal, revalver... sve super stvari... Efekte ces ionako najčešće koristiti naknadno, pa ne vidim što ti treba multiefekt za usnimavanje... samim time sto su pluginovi najčešće kvalitetniji... Možeš uzeti malog lampaša za snimanje kojeg možeš ozvučiti...ali baš malenog studijskog... Dobre investicije su i lampaški preampovi na koje možeš kad snimiš stavljati impulse raznih cabineta... I to ti moze sluziti i za live svirku... Uzimati multiefekte samo zbog snimanja gitare se i ne isplati uz sve vst pluginove danas... Možeš za te novce uzeti dobar di ili karticu, preamp... Dakle super signal koji ces snimiti pa s tim mozes raditi... Naravno, ako imas super studio i sve ovo ili bar dobar signal za usnimiti, te imaš para, onda su ti neki već spomenuli neke skuplje sprave... ja ti preporučujem ono što smatram da je bolja investicija... ako nemas ovo gore navedeno... Dakle, dobar signal + vst pluginovi... ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 13-05-2009 at 08:54 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opterecenje procesora | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 7 | 29-11-2004 04:18 PM |