|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Manje od ovoga nema nikakvog smisla jer je inferiorno u odnosu na bilo koji plugin i procesor do sada pomenut:
http://www.thomann.de/gb/fender_hot_rod_deluxe.htm Opet, u uslovima "kucnog" snimanja, najbolja je kombinacija nekog procesora poput Line 6 i navedenih pluginova, mada iskreno, ako i tu zelis ton i da izvuces neke feedback-ove, moraju da se odvrnu monitori u studiju i stvori se postena buka koja je otprilike iste snage kao i gitarsko pojacalo (pod uslovom da uopste imas monitore koji mogu da emituju takvu glasnocu). U suprotnom, dobijas malo sterilan zvuk koji ovde svi pominju. Ali ako tretiras bilo koji taj procesor kao i pojacalo i sviras na adekvatnoj glasnoci, mozes dobiti pristojne rezultate, ali tada, kazem ti, moras da suocis okruzenje sa bukom i to ne manjom od snimanja pojacala. Takva je priroda ovog posla...
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pa čovjek već ima voxa, trazio je malo studijsko pojačalo od par wati...
![]()
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Moj savjet ti je VG-99 ja sam ga kupio i nisam požalio.
Akustaične skoro ko prave pojačala dobra, gitare strat tele LP P-90 i još dosta njih ima midi konverter ,terce sekste bez pol muke razne štimove gitara open-G open-D itd. Svi BOSS-ovi efekti na jednom mjestu. Najposlje pošalji email da ti pošaljen neke primjere kratkih demoa ŠEKI |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Imao sam i probao skoro sve bolje procesore da ne nabrajam.Pre par dana sam kupio Digitech GSP 1101!!!!!!!!!E to treba da cujete vredi svaku paru.Odlican procesor i stvarno moja preporuka.Alal pare.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Pomoccccccccccccc!!!!!!!Pozdrav ljudi imam ponudu za Digitech GSP-21 Legend RACK koliko novaca on vredi sad,kazu po nekim forumima da je dobra sprava,pa me zanima vase misljenje i iskustva sa tom spravom 1989 je izashla USA.....i nudi mi lik J&D stratokastera koliko novaca on vredi?,,,,hvala vam unapred na pomoci i odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Kada je Change vec oziveo temu,procitah i jedan od prethodnih postova pa se pitam....kakve veze s mozgom ima odvrtanje studiskog monitoringa u cilju dobijanja boljeg zvuka gitare, kada se snima uz pomoc procesora?Prosvetlite me...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Oce meni neko da pomogne ako zna nesto o ovom mom problemu?NEINTERESUJE ME PILETINA VEC ISKUSTVA SA SPRAVOM JEL IMA NEKO I KOLIKO KOD NAS VREDI?.....hitno mi je
Last edited by Change; 09-10-2011 at 12:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Member
|
![]() Quote:
Odgovor: Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Pitanja "koliko vredi" -a-like su vrlo nesrecna i neobjektivna. Nesto vredi onoliko koliko je neko spreman da to plati a onaj koji prodaje da proda, a bas nikakve veze nema koliko je kostalo novo. I sam sam na zalost bio prisiljen da prodajem neku opremu zadnjih mesecei i jos prodajem i oglasim po sramotno bagatelnoj ceni i oglas se i dalje kiseli pa onda u bescenje ode. I stvari npr "Znas to u Americi kosta..." . Pa u Americi je piletina 80dinara a ovde 250! Gorivo im je 60 dinara a ovde 140... + prevoz "preko bare" itd... Dakle sprava vredi onoliko koliko je unesrecen onaj koji prodaje i ti koliko si spreman da izdvojis i to je to! Poz'
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opterecenje procesora | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 7 | 29-11-2004 04:18 PM |