|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#20 |
Mason
|
![]()
?Bem li ga... meni te Bete zvuče nabrijano, plastično i tanko. Upravo zato se ona Beta 87a nalazi u oglasima i nikako da je neko kupi
![]() Cela Beta serija mi deluje tanano... probao sam i Betu 57 za git pojačalo i odmah isključio i vratio nazad SM57. SM57 mi je bio mnogo deblji nego Beta 57 na pojačalu. A posle sam video da i u opremi svetskih studija stoji SM57 za gitarska pojačala, a Bete nema nigde... Inače, imam nameru da kupim jedan SM7B... ,ali on već nema nikakve veze sa live mikrofonima..
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za kućno snimanje klasične gitare? | silence | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 26-03-2008 03:08 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
Koji je ovo mikrofon? | dr.Ru | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 01-11-2007 02:50 PM |