|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
@Gorjan
Ne vidim potrebu za otvaranjem posebnog foruma koji ce se baviti "kucnim studijom" jer jedan takav vec imamo, ovaj na kome pisemo. Ako bolje pogledas postove, broj clanova, aktivne clanove, realno se moze zakljuciti da ima apsolutno najvise kucnih i amaterskih studija, zatim ima nesto ljudi koji rade u ozbiljnijim studijima sa ozbiljnijom opremom, a vrlo malo ima vlasnika ozbiljnijih studija. To samo govori da postoje clanovi zajednice koji su spremni da pisu ista javno po nekakvom forumu, i da postoje oni koji nisu spremni na to... i to je JEDINA stvar koja cini jednakim clanove jednog foruma... spremnost da ucestvuju! Siledzijstvo? Pa to postoji, kao i u zivotu, i to ne samo prema onima koji traze pomoc nego i prema onima koji pokusavaju da pomognu... doduse ja pod "siledzijstvom" podrazumevam i potez kada me neko tera silom da radim nesto sto ne umem, ne mogu, ne smem, ne moram ili necu da uradim ili me jednostavno mrzi... smor mi je... dosadno... davljenje, gnjavljenje... itd... ucestvovanje postaje sve drugo samo ne dobrovoljno. @Braca Apsolutno se slazem sa tobom, treba citati i raditi, a ako nekom nije dovoljno to sto je VEC napisano, slobodno nek napise ono sto fali.. niko nece imati nista protiv, a mozda mu se neko i zahvali... @Bitch Da... vec sam rekao da je jaako malo ljudi ovde koji uopste imaju dodira sa nekom spravom koja je ako nista drugo skuplja mnogo vise od necijeg "SVE sto imam i na cemu pokusavam da radim..."... Nadam se da nikom nije CILJ da to tako i ostane i da se ne ide napred, ne samo sa spravama nego sa rezultatima rada... @Dexyco Situacija da se neko javno izvine na Rumskom, kada nekog uvredi, povredi, nanese mu stetu bilo koje vrste a da za to nije imao racionalnog razloga ili smisla je apsolutno retka pojava, koja je toliko "popularna" da se cak ne stavi ni "na sticky".... @ALL Mislim da je nekorisno insinuirati na forumu, ako se nesto ima reci protiv ili za nekoga, javno, onda je najmanje stetno imenovati konkretnog clana... ovako vidim da se zabacuje udica... pa ko se "upeca"... pocnu da se grupisu "istomisljenici"... i znamo sta moze da se desi... nije toga bilo puno, ali je bilo... Ako niste sigurni u to sto zelite da napisete, onda je pametnije ne pisati nista... barem ja tako mislim, moje licno misljenje. Malo je ponizavajuce da se bilo koji ucesnik u raspravi samo-proverava... to je nepostovanje forumskih clanova... ali svih... a zbog cega? Prosta retorika i nudjenje jaaako visokog misljenja o sebi i svom "znanju", umesto necega makar malo opipljivijeg, nije (uvek) najbolji put da se covek "podigne u sopstvenim ocima"... iako je rasirena pojava. Nemam problem sa tim, uopste, to je stvar licnog izbora. Na ovakvom mestu, preovladavanje toga, dovodi do konflikta, najcesce neargumentovanog licnim iskustvom, i jedino sto preostane je trazenje nekih dodatnih "svojih" "prava" u odnosu na one koji, necije "sopstveno visoko misljenje o sebi i svom znanju", nisu prihvatili kao nesto opipljivo. Mislim da im se ne moze suditi zbog toga... forum je ok, a ako nista drugo, nije ni bolji ni gori od clanova koji ga sacinjavaju. pozdrav bogi
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |