|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ja zavrsavam sa ovom raspravom! |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
#3 |
Vibrator
|
![]()
pitanje je u stvari ko je ovde siledzija..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Mason
|
![]()
Ti si siledzija, a i Moritz i svi vi koji gusite demokratiju na forumu, jer ste potplaceni od imperijalista-snobova! Sluge neprijatelja i robovlasnika!
Viva la revolution! Viva la rack od 50 eu koji svira kao onaj od 5000, a to retko ko zna! Ziveo slobodni svet i radnicka klasa! Tehnika narodu! ![]() NA SMRT, NA SMRT, NA SMRT.... ![]() ***********EDIT*********************************** ******** Izvinjavam se, imao sam danas za rucak neko jelo od pecurki... A prodavac reche da je to vrsta sampinjona i da se ne uzrujavam zbog tufni na njima. ************EDIT EDITA*********************************** Sad ozbiljno... O.K., ima tu i tamo kurchenja i glumljenja faca, ali ne vidim sta je tu strasno. Ako se neko kurchi i glumi mega - lika, o.k., neka glumi... njegov problem i zasto bi mu neko raspravama pravio drustvo, pa zato mislim da su takve stvari nedostojne otvaranja tema o njima. Nesto drugo mi smeta ovde, prevelika malicioznost prema ljudima koji definitivno ne spadaju u gore pomenutu vrstu. Ajde.. kad ste vec poceli... Zasto prozivati Deju V. i Vracha? Zato sto su O.K. prema svima i svakome kazu svoje misljenje? Prozivati Deju za kurcenje sa opremom, a koliko sam upoznat, covek i nema svoju Bog zna kakvu opremu, vec dovoljno iskustva i rada iza sebe da ga ljudi angazuju da radi u drugim studijima, ciji je vlasnik neko drugi. Pa to "svako moze", samo treba doci na taj nivo u poslu da budes interesantan nekome. Finansijski potpuno izvodljivo, sad sto se nivoa znanja, sluha itd. tiche, to vec ne znam... ![]() Sto se tiche Vracha, covek je ipak uradio neke pesme koje su ostale i dan danas (npr. "Brazil"), a radio je i na pesmi koja je prodata u enormnom tirazu. Znam... "Nije to nikakvo merilo... te pesme su ovakve i onakve..."... sve sam to vec cuo... Ali, neka neko uradi isto, pa onda neka prica, pre toga nema prava na to. Tj. ima... slobodu govora ima svako, ali, koliko se moze vrednovati to sto kaze, to je druga pricha... Ako cemo tako, mogu ja da kritikujem i Stinga... nema problema.. , a mogu i da mu prikachim titulu snoba, jer svira svoje glupe koncerte na skupoj opremi, dok ja na Soundcraft Spirit chuda radim i cuje se jednako dobro kao on, a verovatno i bolje ![]() Sto se mene tiche, za toliko sam normalan da ne mudrujem onome ko ima realan i zvanican rezultat bolji od mene. To sto se meni moje pesme svidjaju vise, to je o.k. i to je normalno, ali... treba to jos neko da potvrdi, pa onda da krenem u kenjazu... pre toga ne ide ![]() Dajte ljudi... zajebite ovakve teme, a pocetnici (kojima to niko ne zamera) bi trebalo da budu srecni sto imaju koga da pitaju iz prve ruke. Ako ne cene one koji su uspeli da ipak urade nesto u poslu koji ih ocigledno zanima, onda su losi pocetnici... Zao mi je ukoliko nekome vredjam osecaj za demokratiju, ali ja zaista mislim da ovakve teme treba zakljucavati... mozda nije demokratski, ali... sprecava bavljenje glupostima ![]()
#5 |
Senior Member
|
![]()
Zao mi je ako je ovo ovako ispalo, nije mi to bila namera, Vracha cak nigde nisam ni spomenuo, ne znam odakle ti to(ono je bio deo citata u kom se on spominje, ali nema veze sa njim), niti imam nameru da se zameram bilo kome na licnom nivou, uostalom ja te ljude i ne poznajem licno.Mislim da sam vec pokusao da objasnim da sam samo reagovao na neke komentare koji su meni zazvucali nadmeno. Iskreno, sad mi je zao sto sam se uopste upustio u bilo kakvu raspravu, posto se ocigledno citava prica samo vise i vise komplikuje...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Sumnjam da ti iko ista zamera... ipak je ovo forum... Nema potrebe da se bilo sta komplikuje i ja bih rekao da je sve O.K., a verujem da ce se o pocetnoj ideji (deo za one koji pocinju da se bave muzikom, jeftinije stvari sa kojima ipak moze da se radi itd) razmisliti... Kasnije se pricha malo rasirila, pa je (kao po obicaju) krenulo u losem smeru. Verujem da namera nije bila losa i sto se mene tice... sve O.K. ![]()
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
pozdrav
ja sam uvek bio za to da se pita jer je to najbolji nacin da se uci.ali onda kad se dobije odgovor, pogotovo od nekog relevantnog, treba isti prihvatiti.ne ici sa kontra odgovorom vec sa sledecim pitanjem na istu temu. nekada su ocekivanja magicnog odgovora nerealna,e onda jos umesto magije neko iskusan ti u tri Reci kaze realnost.to treba prihvatiti kao dragoceno pogotovo ako to dolazi od nekog dokazanog. ovo Treba biti razonoda za sve a ne polje za inacenje I svadju. Cesto citam postove po forumu i cesto me iznerviraju ovakve situacije.svi mi znamo i ne znamo I svi volimo i uzivamo u ovoj profesiji .Ako neko zna vise ja se trudim da naucim ako neko zna manje reci cu mu sve sto znam. Ne raslojavajte forum vec smanjite treshold. |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
salzem se u potpunost ![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako vam ide? | zmaj | Promocija radova | 7 | 24-02-2004 08:32 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |