Koliko sam ja imao pregled situacije, cini mi se ovako...ako se pregledaju Gorjanovi postovi, on vec od ranije ima "problem" sa forumima, a posebno sa rumskim, jer ga nerviraju tipovi koji se kriju iza alijasa i pametuju, sto i mogu da shvatim, jer i mene to nervira, ali tako je na svakom delu planete..kulminacija je u Heatmanovom threadu, gde Heatman trazi savet o PT, pa mu Vrac odgovara da je PT HD super, a ostale verzije PT obogaljene i nas nekoliko se slozi s tim, a Gorjana to uvredi jer kako neko moze da preporuci tako skupu spravu kad ima i krekovani PT za nista para (koji on i sam koristi)...onda krecu komentari na moje i Moritzove postove, gde nama on ogorceno upucuje neke komentare koje ja ne razumem, jer nemaju veze sa kontekstom celog treda...Gorjan ga nije dobro ni iscitao, sto smo i svi zakljucili, nego mu se "skupilo", los dan ili sta

, pa ovako revolucionarno zaustavlja zlostavljanje na rumskom..
Ja sam tebi Gorjane odmah i napisao da to sto si iskomentariso nema veze sa mojim postom nego sa necim drugim - sad i sam vidim da sam bio u pravu
Pozdrav