|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Nadam se da se ova opaska ne odnosi na mene, jer se i ja pomalo bavim izradom svega i svacega... Pricam naravno na osnovu mog iskustva. Mixao sam sa fabrickim hifijem, sa rucnim radovima kao i sa monitorima ( sta god to znacilo ) i zato sam se i uhvatio ove teme. Znam kako je bilo sa hifijevima, kako sa DIY... Mislim da monitori koje sada imam daju konacno ono sto sam godinama pokusavao da dobijem - kristalno jasan zvuk sa jasno primetnim razlikama u zvuku (secate li se da sam se zalio kako na monitorima ne mogu da radim jer cujem nesto na sta nisam navikao ? ) Ova prica sa monitorima moze da se nadoveze i na pricu o pro audiu i consumer audiu... Mozda si ti licno otisao dalje od onoga gde sam ja stao i popizdeo i kupio renomirane monitore i sad sam kao zadovoljan njima... Nemam vise ni volje ni vremena da pokusavam da napravim svoj "ultimate sounding" sistem, ali sam siguran da moze i bolje od toga sto imam... Ulozio sam poverenje u odredjeni brend, iskesirao i zavrsio moje traganje za idealnim... Doduse, manjka mi nesto superniskog bassa... ![]() Hifi fanatici su posebna prica i oni su postojali i uvek ce postojati. Mislim da je vecina nas ovde na neki nacin - audiofil. Takodje se slazem i sa onim sto je locslo napisao... To je to u sustini, svi pricamo isto, ali opet ima replika...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 21-02-2009 at 05:00 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
studijski monitori? | dlukace | Monitoring | 3 | 13-12-2008 07:51 AM |
soba/studijski monitori | filip | Monitoring | 11 | 13-01-2007 01:09 AM |
B&W 602 S3 kao studijski monitori?? | Faktor X | Monitoring | 7 | 21-01-2006 03:05 PM |