|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
da mi ne odgovorite sa search opcijom, searchovao sam, i nashao ovu skorashnju temu, koja tek jedva dodiruje moje potrebe..
naime, poshto se bavim svakom vrstom muzike, treba mi neka versatile all in one gitara.. al poshto to ne postoji, onda mi je potrebno sledece: 1 da ima sub bassa (poshto dosta bass gitara koje sam svirao/snimao kao da imaju lowcut ispod 100/80 hz) ![]() 2 da ima onaj drveni vintage zvuk (ok, to bi bio semivitage ![]() ![]() 3 da zvuchi dobro i kad nije ubodena u roland cube ![]() 4 da preporuka bude iz lichnog iskustva a ne iz onoga shto je neko negde nachuo.. ![]() hvala puno, i pozdrav |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uad 2 quad - koju karticu uzeti? | HeatMan | DSP forum | 19 | 15-10-2009 03:25 AM |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Koju akusticnu gitaru da kupim? | disco violence | Gitarska Produkcija | 20 | 04-05-2008 12:07 AM |
VST za gitaru i bass | gricko | Audio Software | 8 | 31-01-2008 09:59 AM |