|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Razmishljam o kupovini uad 2 quada.. i mogu da je uzmem pa da je otplacujem neko vreme..
a quad iz prostog razloga shto necu da se ogranichavam... e sad, postoji problem, gledao sam po ovom podforumu i nisam nashao reshenje.. naime, drugar mi je pozajmio uad1 kartu na neko vreme, i sad bi bio red da mu je vratim.. bio sam na njegovom nalogu sa njegovim pluginovima (na tome mu neizmerno hvala) tako da stvarno ne znam nishta o celoj prichi naloga i svega toga.. da se kachim na nechiji nalog ne bih iskreno (iako mi izadje jeftinije) jer solista i ne zelim da se opechem kao shto mi se desilo vec nekoliko puta.. sad.. ja nemam pojma koji plugovi idu uz koji paket.. oni koji su mi apsolutno neophodni su: la2a, 1176ln, little labs IBP, roland dimensionD, rolandov tape delay, fairchild, pultec pro, plate 140 i dreamverb (ali bez njega se moze kao). naravno hteo bih da probam i neve 88rs i to.. ali ajd kao da se zadrzimo na tome shto svakodnevno koristim.. fairchild kao mogu da zamenim sa tracksom ali mi on ubija procesor.. i to bi bilo to.. ne znam koji paket da uzmem ili se to uzima prazna karta pa se posle kupuju bundleovi ili kako? kako vi mislite da bih najjeftinije proshao? hvala puno unapred.. ![]() pozdrav edit: uzgred, poshto mislim da sam bio nejasan.. ne znam ni shta se dobije uz koji bundle.. gledam sad ali sam previshe rastrojen i ne mogu da nadjem to nigde.. hvala josh jednom Last edited by HeatMan; 11-10-2009 at 05:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
btw prilichno mi je hitno da naruchim.. moram shto pre da se odluchim jer ne znam koliko ce mu trebati da stigne, i tako vec gubim.. :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Kada si u grupi sa ljudima sve je cetiri puta jeftinije od plug inova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ne.. ja bih rado otvorio nalog i sam napravio grupu.. ne bih da zavisim od drugih ljudi, to je fazon..
eto, vec sam dobio jednu ponudu, iako je verovatno velikodushna, ne svidja mi se jbg.. Last edited by HeatMan; 11-10-2009 at 08:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
... onda uzmi flexi pak jer on kosta otprilike 150-200e vise od obicne kartice a dobijes vaucer od 500$ plus ces dobiti (mislim) oko 100$ za registraciju kartice i onda sa tim vaucerima kupis prve plagove a kasnije dokupljujes kada daju neki popust ili sl...
Pozz
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
mozes teko, i onda kupis neki bundle, koji ti treba (kompresore, npr), a pre toga za tih 500+100 pokupujes ostalo van toga (neve 1073 obavezno!, pultec pro.... i ostalo po zelji i nahodjenju)
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
http://www.uaudio.com/products/uad/u...lex/index.html
^^ Kao sto vec neko rece, kontam da bi ovo verovatno bila najbolja varijanta za tebe ![]() ili ni ovo mi ne zvuci lose: http://www.uaudio.com/products/uad/u...eve/index.html uz duo neve imas Includes Neve 88RS Channel Strip, Neve 1073, and 1081 EQs, and Neve 33609 Compressor, plus 1176SE Compressor, Pultec EQP-1A, and Realverb Pro plug-ins <- tako da vec imas neve 88rs, neve 1073, nemas pultec pro ali imas obican pultec. e sad, uz ovu karticu imas samo 100 voucher. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
al opet na thomannu je 4k eura.. a neki likovi sa gs prichaju kako su uzeli za 3200 usd.. shto bi bila jako ok cifra kad se prevede na maternji.. ![]() pazi, uglavnom koristim: fairchild na bassu i na vokalima (ponekad), la2a na leadu radi savrsheno, plate140 bacam na send i gitare/klavijature/bubnjeve u njega.. radi odlichno.. dreamverb mi ponekad odradi posao na lead vokalu, pultec na sve legne ![]() od kad sam dobio tog uada, mislim da ne postoji jedan projekat na kom nije dimensionD upaljen.. bez zezanja.. Quote:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
bash htedoh da pozovem tvoje kolege ovde u beogradu.. ajd da ne smaram ljude, znash li koja je puna cena za omni paket?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koju RME Pci karticu i u kojoj kombinaciji? | Danny Lou | Computer Hardware | 10 | 21-09-2009 09:09 PM |
Koju FW kartu sa TI chipsetom uzeti i gde? | HeatMan | Computer Hardware | 14 | 22-06-2009 04:11 PM |
Koju budzet USB karticu? | Pirate | Computer Hardware | 7 | 29-01-2008 11:01 PM |
Koju zucnu karticu. | dyna | Computer Hardware | 1 | 15-02-2006 01:53 PM |