|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,trenutno imam instaliram hackintosh niresh12495.Danas sam kupio iz appstore Moutain lion 10.8.4 i odradio sa unibeast usb boot.Kad sam sve sam sve zavrsio i startovo opet da pokrene sa usb pokazo mi meni i ja sam izabro usb da pokrene instalijaciju ali odma posle toga se pojavio crn ekran i nista vise.Onda sam odradio isiti postupak sa Myhack onda mi je se pojavio sivi ekran sa lopticom i krece i opet nista se ne desava.Inace imam odgovraijacu maticnu plocu gde vec radi Hackintosh.Nadam se da ina nemo ko se bolje razume da resim problem.Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Zar niko nista ?
![]() Ja sam to davno radio. Ne mogu mnogo da pomognem, jer sam zaboravio postupak, ali mogu da te uputim na moj omiljeni hackosx forum, a to je: http://www.tonymacx86.com/home.php Tamo sam nasao sve sto mi je trebalo i uspesno instalirao hackintosh... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
I meni ce taj link trebati..pocetkom iduce sedmice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
A sto ne ides preko cd-a da bootuje ?
Skini iAtkos Mountain Lion, meni je on sigurica. Ja sam preko njega zviznuo Lion-a i sve je super sljakalo ibez cimanja. Jedino mi nije htelo da ocita USB portove ali sam stiklirao kao neki USB fix pri instalaciji i onda je ok preteklo ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Predlog za VST instalacije | Orpheus | Audio Software | 15 | 21-01-2013 02:41 PM |
problem instalacije cubase5 na win 7 | ugljesa | Audio Software | 13 | 12-05-2012 12:08 AM |
Trema, blokada, strah, sta li je vec... | Salle | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 16 | 26-03-2010 11:55 PM |
Instalacije | opustenzy | Ogi Radivojević | 0 | 22-03-2008 09:11 PM |
Pomoc oko instalacije zvuka u restoranu | sadux | Razno | 10 | 08-08-2007 07:06 PM |