|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Imam cubase u iso formatu, mountujem ga krene instalacija kad ono halion i banke nece zbog kompatibilnosti jer je win 7 na 64 bit,takodje jos neke vst banke nisu se instalirale u samom procesu instalacije cubase-a zbog nemogucnosti izlazenja na net itd, kad ono na kraju doslo vreme da se pokrene onaj dongle neki c5.emu kad nece ni on zbog kompatibilnosti.Ja da ga pokrenem pojedinacno u kompatibility mod kad ono nista. ....
Sta da radim ljudi? Kako ste vi ovo resili kad ste instalirali cubase ? Bas me muci cudo a imam projekat neki koji mi visi nad glavom ![]()
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ja imam Win 7 64bit i nisam imao tih problema. Instalirao sam normalno 32 bitni C5.
Last edited by Danilo S; 10-05-2012 at 11:43 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Upravo "kupujem" neki drugi Cubase pa javljam sta sam uradio...
thnx
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Molim da 'narodni' razgovori idu na p.m. Postovi o krekovanju bice obrisani, forum nema tu namenu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ih bre pa jel sam lepo rekao da kupujem cubase, ja tu ne vidim nista lose
![]()
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Stekao sam utisak da je dozvoljeno u siframa. Primjetio sam ovaj vid komunikacije u mnogo tema. Nije mi jasna granica, koliko i kako se smije a kako ne smije komunicirati o "narodnom" softveru. Npr ona tema o light win 7 , pa i o waves NLS-u itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
brate vjeruj mi ru?i windows i di?i ga ponovo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mnogo tema ima u kojima se komentarisu programi, vsti, etc..., jasno je da nemaju svi originale, ali to nije sustina teme i rasprave. Eto, to je neka granica, da bi ovo zaista bio pro audio forum. Ako bi sada zaista usli u razmatranje odgovora na pitanje sa pocetka thread-a, jasno, poceli bi da pricamo o hakerisanju, a ne o tome kako radi odredjeni VST, cemu sluzi i kome se svidja ili ne. Razlika je jasna. Uzgred, WIN LITE, nije nelegalan, to je adaptacija windows-a, a kojih, to je licni problem. ![]() Poz. P.S. Nista ne kosta da posaljes coveku p.m. ako znas odgovor, imas vremena i hoces da pomognes. Last edited by Khan; 10-05-2012 at 12:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Znači na?i komentari do tvoje intervencije nisu prekr?ili kodeks pona?anja, djelovao si preventivno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
...recimo, mirisalo je da ce se izmaci kontroli, pa rekoh, da podsetim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase5 cpu overload | liman021 | Audio Software | 5 | 27-01-2015 05:35 PM |
Nuendo4/Cubase5 Audio problem | djasek | Audio Software | 0 | 08-01-2010 09:09 AM |
Cubase5 + Vst on Win 7 x64 - short overview | Danny Lou | Audio Software | 17 | 24-12-2009 03:54 PM |
Instalacije | opustenzy | Ogi Radivojević | 0 | 22-03-2008 09:11 PM |
Pomoc oko instalacije zvuka u restoranu | sadux | Razno | 10 | 08-08-2007 07:06 PM |