Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-06-2009, 01:08 AM   #34
DeMa
Moderator

DeMa's Avatar

Default Re: DIY Vocal booth & Control room?!

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Uvek cu napisati nesto ako smatram da savet nije dobar.

Mozda zato sto ga imam.
Ne citam sa neta i prevodim clanovima foruma, vec iznosim vlastita iskustva. Svi imamo internet.

TAJIM!? Da ne preterujes malo? Kako mogu da tajim "jednostavne stvari koje su dokumentovane na netu"?

Ako je nesto vec dokumentovano i javno dostupno kako to JA mogu precutkivati ili tajiti? Svi imaju google i net... ko im brani da listaju i citaju, i posle sa tim rade sta god zele...

Mozda samo ne iznosim (ne pisem) ono sto procitam na netu, ako nisam proverio, to je sve.

Ono sto ima na internetu javno objavljeno, svako moze procitati ako ga UOPSTE iskreno i ozbiljno zanima, a posle toga preostaje da to proba svojim novcem i znojem, pa onda stekne neke utiske... koliko se secam,... nikada nikome TO nisam branio. Pogledaj OFF-ov thread " Studio u kuci"... pa ce ti biti jasnije.

Svi imamo net, i na netu se svasta moze naci, ali ako se to ne proveri, ne znaci odmah da je to dobar savet da se nekome da.

Jedan od mojih zadataka, ovde, je da skrenem paznju ako primetim da je neki savet sumnjivo svrsishodan... da ne kazem nesto teze.

pozdrav

bogi

Hallo Boggy ovo cu komentirati kada budem imo malo vise vrimene i volje.
mislim da je ubti nepotrbno ali ucinit cu ti to.
Jer je znanje moc

pozz
Denis
DeMa is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules