|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Treba mi preporuka za neki synth sa ljudskom klavijaturom. Ne bih isao na midi kontrolere tipa a33 i sl. posto bih ponekad i bez ukljucenog kompa da odsviram po nesto. Znaci neki stariji synth sa midi prikljucima i sto boljom mehanikom a za male pare
![]() Ako neko ima nesto da ponudi ili je cuo da neko prodaje slicno - tu sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Sve zavisi koliko bi to trebalo da kosta posto zavisi sta podrazumevas pod "male pare"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
uf, nisam mislio na hammer i sl. fazone, ono iole kvalitetnija velocity + aftertouch klavijatura mozda tipa n5ex. Nista profi, ipak mi je ovo samo hobi i resio sam da odvojim 200-250 evrica ako pronadjem neki bajatiji synth sa ovim karakteristikama.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Ja prodajem Roland A33 + stalak + sustain pedala za 250EU. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ton magistar
|
![]()
250? je super povoljno 8)
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
sorry za OT :oops:
hard, malo sam pogledao tvoje stranice i odusevljen sam svime sto radis. svaka cast - stvaaaarno si maher :roll:
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Evo, i ja sam pogledao. Super, shminke taman koliko treba. Vidim da si radio i Lazin - platinum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() ![]() eto, radi se. Jedino mi je zao sto nikako ne mogu da se posvetim svojoj prvoj ljubavi - muzici. Evo vec godinama kao kupujem klavijature, ono imam gomilu zapocetih kompozicija u cakewalk-u odsviranih preko pc tastature. Mozda cu jednog dana od nekoga dobiti jedan placen odmor od godinu dana pa de privrsim neke radove... ajd uzdravlje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
naleteo sam na dx7 za 150e. Ovih dana bi trebao da je pogledam u kakvom je stanju, ipak je to synth iz 83`.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
stalak za klavijature (3 ili 4) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 35 | 15-07-2013 09:20 AM |
Rocktron - V30R Velocity | dejankuki | Recenzije | 0 | 17-06-2009 11:43 PM |
Klavijature live | darkstar | Slobodan Marković | 3 | 30-05-2007 11:30 AM |
Servis za klavijature | Milivoj | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 26-09-2005 02:14 AM |