![]() |
velocity sensitive klavijature za dz?
Treba mi preporuka za neki synth sa ljudskom klavijaturom. Ne bih isao na midi kontrolere tipa a33 i sl. posto bih ponekad i bez ukljucenog kompa da odsviram po nesto. Znaci neki stariji synth sa midi prikljucima i sto boljom mehanikom a za male pare :)
Ako neko ima nesto da ponudi ili je cuo da neko prodaje slicno - tu sam. |
Re: velocity sensitive klavijature za dz?
Quote:
Sve zavisi koliko bi to trebalo da kosta posto zavisi sta podrazumevas pod "male pare"? |
uf, nisam mislio na hammer i sl. fazone, ono iole kvalitetnija velocity + aftertouch klavijatura mozda tipa n5ex. Nista profi, ipak mi je ovo samo hobi i resio sam da odvojim 200-250 evrica ako pronadjem neki bajatiji synth sa ovim karakteristikama.
|
Quote:
Ja prodajem Roland A33 + stalak + sustain pedala za 250EU. |
250? je super povoljno 8)
|
sorry za OT :oops:
hard, malo sam pogledao tvoje stranice i odusevljen sam svime sto radis. svaka cast - stvaaaarno si maher :roll: |
E da i ja sam bacio pogled...stvarno odlicno!
Bravo :!: |
Evo, i ja sam pogledao. Super, shminke taman koliko treba. Vidim da si radio i Lazin - platinum...
|
:) hvala na nicim izazvanim cestitkama...
eto, radi se. Jedino mi je zao sto nikako ne mogu da se posvetim svojoj prvoj ljubavi - muzici. Evo vec godinama kao kupujem klavijature, ono imam gomilu zapocetih kompozicija u cakewalk-u odsviranih preko pc tastature. Mozda cu jednog dana od nekoga dobiti jedan placen odmor od godinu dana pa de privrsim neke radove... ajd uzdravlje! |
naleteo sam na dx7 za 150e. Ovih dana bi trebao da je pogledam u kakvom je stanju, ipak je to synth iz 83`.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:19 AM. |