|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
http://members.tripod.com/ozren_bilan/studio.htm
Evo neshto za tebe Rumski. Ne mogu sad da citam jer pobenavih pred kompom, ali mislim da je to projekat studija od nule sa dosta teorijskih elemenata
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Da! Dobio sam ovaj link od jednog momka sa Bench-a, samo sam ga zaboravio postovati ostalima (kriv sam priznajem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ton magistar
|
![]()
![]() |
#6 |
ton magistar
|
![]()
hvala
![]()
![]() |
#7 |
Administrator
|
![]()
Dobrodosao Sandrob
![]() Moram da priznam da me obradovao tvoj dolazak na Forum. To dokazuje ideju da forumi spajaju. Korcula je egzoticno ostrvo.... vidim da ljubav prema DAW i produkciji ne poznaje granice, sto mi imponuje. Budi slobodan u pisanju, kritikama..... nauci nas necemu novom i obrati se za svaku potrebnu pomoc. Pozdravljam te. ![]()
![]() |
#8 |
Super Moderator
|
![]()
Dobro dosao Sandrob....
imaj u vidu da se ovde opasno raspravlja o svemu ali sve u vidu jednog zajednickog i informativnog edukovanja koje svima nama odgovara.Kao sto sam primetio imas Pulsar ,sto bi Rumski rekao,vrlo mi imponuje ![]() Vidim da si sa Korcule tako da cemo uskoro biti komsije jer idem u Hrvatsku na Krk malo da se odmorim i nauzivam u lepotama mora. Voleo bi da cujem sta radis i kakvu muziku pravis pa da se razmenjujemo i sadrzajima i konacnim proizvodima. Jos jednom dobrodoslica....
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
he, he... korcula i krk nisu bas blizu, ali recu da kad stavis prst u more da si povezan sa cilin sviton. hm, svaka cast moru, ali ja ipak preferiran internet :roll:
imam svoj mali studio u korculi i dosta san frisak u ovom poslu. prvi daw sam kupio prije 5-6 godina. imam svoj band - zovemo se "kvartet gorgonzola" iako smo, u biti, samo dvojica. ![]() neke informacije mozes nac na mojim stranicama: http://www.radio-korcula.hr/remix/ za sad nemam uploadovanu nijednu pjesmu, ali cu uploadat nekoliko stvari za koji dan jer upravo zavrsavam pjesme za nasu drugu plocu. javit cu vam kad stavim mp3-ove i bit ce mi drago cut vase misljenje. u zadnjih par godina sam radio i sa nekim poznatijim pjevacima - najvise sa meri cetinic, a snimao sam i olivera, severinu... sa severinom sam cak snimio i jedan duet, koji ce izac na novoj ploci ![]() prije par dana san mixa jednu vajtinu stvar - he, he... i tako... zabavljam se ![]() nego, bavim se mislju da sebi pocmem gradit studio. ovaj moj nije neki vrhunski, ali je ok. nazalost, nema dovoljno mjesta, a i u sklopu je kuce. znas onu "komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla..." ![]() danas mi je bas javio ozren bilan da mi je poslao knjigu "akustika prostora" koju sam odmah narucio kad sam ovdje nasao link (hvala, boskovicu ![]() ako neko ima jos materijala, pogotovonacrte sa mjerama, to bi bilo "kraj svita" ![]() ja san u medjuvremenu kontaktira vladimira rackovica. vidit cemo sto ce on rec, pa cu javit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ton magistar
|
![]()
ooooooops! :oops: nisan se prijavi. ovaj "gost" sam ja
![]() mozda administrator moze popravit gresku?!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od nule do studija | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 15-03-2010 11:13 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |