![]() |
Gradjenje studija
http://members.tripod.com/ozren_bilan/studio.htm
Evo neshto za tebe Rumski. Ne mogu sad da citam jer pobenavih pred kompom, ali mislim da je to projekat studija od nule sa dosta teorijskih elemenata |
Sjajno :!: Hvala ti Boskovicu :D
|
Da! Dobio sam ovaj link od jednog momka sa Bench-a, samo sam ga zaboravio postovati ostalima (kriv sam priznajem :( ) Taj hrvatski autor je ostavio vecinu stvari na netu, dostupnu svima koji zele da nauce ili utvrde svoje znanje iz oblasti akustike i tehnike, a zele da citaju na "maternjem jeziku"!
|
|
Quote:
Nisam te vidjao ranije ovde, prema tome ako si nov, dobrodosao ! |
hvala :)
|
Dobrodosao Sandrob :D
Moram da priznam da me obradovao tvoj dolazak na Forum. To dokazuje ideju da forumi spajaju. Korcula je egzoticno ostrvo.... vidim da ljubav prema DAW i produkciji ne poznaje granice, sto mi imponuje. Budi slobodan u pisanju, kritikama..... nauci nas necemu novom i obrati se za svaku potrebnu pomoc. Pozdravljam te. :D |
Dobro dosao Sandrob....
imaj u vidu da se ovde opasno raspravlja o svemu ali sve u vidu jednog zajednickog i informativnog edukovanja koje svima nama odgovara.Kao sto sam primetio imas Pulsar ,sto bi Rumski rekao,vrlo mi imponuje :) . Vidim da si sa Korcule tako da cemo uskoro biti komsije jer idem u Hrvatsku na Krk malo da se odmorim i nauzivam u lepotama mora. Voleo bi da cujem sta radis i kakvu muziku pravis pa da se razmenjujemo i sadrzajima i konacnim proizvodima. Jos jednom dobrodoslica.... |
he, he... korcula i krk nisu bas blizu, ali recu da kad stavis prst u more da si povezan sa cilin sviton. hm, svaka cast moru, ali ja ipak preferiran internet :roll:
imam svoj mali studio u korculi i dosta san frisak u ovom poslu. prvi daw sam kupio prije 5-6 godina. imam svoj band - zovemo se "kvartet gorgonzola" iako smo, u biti, samo dvojica. ;) neke informacije mozes nac na mojim stranicama: http://www.radio-korcula.hr/remix/ za sad nemam uploadovanu nijednu pjesmu, ali cu uploadat nekoliko stvari za koji dan jer upravo zavrsavam pjesme za nasu drugu plocu. javit cu vam kad stavim mp3-ove i bit ce mi drago cut vase misljenje. u zadnjih par godina sam radio i sa nekim poznatijim pjevacima - najvise sa meri cetinic, a snimao sam i olivera, severinu... sa severinom sam cak snimio i jedan duet, koji ce izac na novoj ploci :) prije par dana san mixa jednu vajtinu stvar - he, he... i tako... zabavljam se :) nego, bavim se mislju da sebi pocmem gradit studio. ovaj moj nije neki vrhunski, ali je ok. nazalost, nema dovoljno mjesta, a i u sklopu je kuce. znas onu "komsije ce da me biju zbog preglasnog rock'n'rolla..." ;) danas mi je bas javio ozren bilan da mi je poslao knjigu "akustika prostora" koju sam odmah narucio kad sam ovdje nasao link (hvala, boskovicu :D ) i nadam se da cu u njoj nac puno korisnih informacija o gradnji i opremanju studija. ako neko ima jos materijala, pogotovonacrte sa mjerama, to bi bilo "kraj svita" ;) ja san u medjuvremenu kontaktira vladimira rackovica. vidit cemo sto ce on rec, pa cu javit :) vlado je pravi maher i dobar covik :) |
ooooooops! :oops: nisan se prijavi. ovaj "gost" sam ja :)
mozda administrator moze popravit gresku?! |
All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM. |