|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozz,imam kratko pitanje dali neko ima izkustva sa Melodyne?Jer me intereusje da odradim 2 glas sa ti me i dali moze nekako da se bar koloko tokolo 2 glas sa ti me?Hvala svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superoperater
|
![]()
Moze, zavisi koliko ti je taj drugi glas jak, tj koliko hoces da se cuje. Dobice malo neprirodan prizvuk, narocito gornja terca, ali u gotovoj slici i ne zvuci tako lose, kad se smiksa, filtrira malo i sta vec sve radis sa pratecim vokalom. Probaj sam pa vidi, to je najbolje... Ima tamo i korigovanje formanta, pa to moze malo da ublazi citavu stvar. Inace - ako zelis da napravis tacnu dursku ili molsku tercu ili sta znam - neki interval, blok.... naravno da moze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nisam nikad ni radio sa melodyne pa se malo i plasim da nakraju se ne cuje kao neki vanzemljaci kao 2 glas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, vezano je isto za bekove i terce..da li su mozda terce koje cujem na nekim snimcima (koje bukvalno zvuce tacno kao akordi) radjene upravo na neku od fora tipa Melodyne-a, ili su ti ljudi stvarno toliko morbidno precizni? Ili je neki drugi plugin u pitanju, kao neki tip vokalista..to me uvijek zanimalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Superoperater
|
![]()
Ima i jedna interesantna alatkica koja se zove VocAlign Pro... Slepi dva glasa u neverovatno preciznu celinu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Jos da mi nakon instalacije ne zauzme 0 KB na disku i dll postane nevidljiv, to bi bilo jos bolje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Radi se o vst3 plaginu (po defaultu su vst3 u folderu C:/Program Files/Common/VST3), AiR izdanje 4.0.5 Moras da vratis datum na 2010. da bi plagin radio, ili da ga kupis za tricavih 450$ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Vratio datum, ''instalirao''.. Ne postoji dll fajl, Nigdje na disku, bas kao ni prije vracanja datuma.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Superoperater
|
![]()
U pitanju je 32bit dll (ne radi na 64bit cubaseu) i zapravo ima extenziju .vst3, a ne .dll, ne postoji bitbridge za vst 3...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=34353&page=3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dali je neko od vas odradio svoj muzicki spot sam? | saki | Video editing (produkcija) | 30 | 19-12-2018 12:54 PM |
Dali neko ima izkustvo sa Softube TSR 1? | Nocni-Ekspres | Audio Software | 9 | 02-07-2013 09:30 PM |
Dali ima neko ko se bavi odrzavanje web stranice? | saki | Kupujem/trazim | 0 | 29-06-2012 08:51 AM |
dali neko rad i sa melodyne2 | saki | Tutorijali | 11 | 21-02-2011 06:42 PM |
Dali neko koristi pro tools 8 | saki | Audio Software | 10 | 15-03-2010 09:42 PM |