![]() |
Dali neko ima izkustva sa Melodyne?
Pozz,imam kratko pitanje dali neko ima izkustva sa Melodyne?Jer me intereusje da odradim 2 glas sa ti me i dali moze nekako da se bar koloko tokolo 2 glas sa ti me?Hvala svima
|
Re: Dali neko ima izkustva sa Melodyne?
Quote:
|
Nisam nikad ni radio sa melodyne pa se malo i plasim da nakraju se ne cuje kao neki vanzemljaci kao 2 glas.
|
Da ne otvaram novu temu, vezano je isto za bekove i terce..da li su mozda terce koje cujem na nekim snimcima (koje bukvalno zvuce tacno kao akordi) radjene upravo na neku od fora tipa Melodyne-a, ili su ti ljudi stvarno toliko morbidno precizni? Ili je neki drugi plugin u pitanju, kao neki tip vokalista..to me uvijek zanimalo.
|
Ima i jedna interesantna alatkica koja se zove VocAlign Pro... Slepi dva glasa u neverovatno preciznu celinu...
|
Jos da mi nakon instalacije ne zauzme 0 KB na disku i dll postane nevidljiv, to bi bilo jos bolje :grin: radi se o verziji 4.0.5
|
Quote:
Radi se o vst3 plaginu (po defaultu su vst3 u folderu C:/Program Files/Common/VST3), AiR izdanje 4.0.5 Moras da vratis datum na 2010. da bi plagin radio, ili da ga kupis za tricavih 450$ |
Vratio datum, ''instalirao''.. Ne postoji dll fajl, Nigdje na disku, bas kao ni prije vracanja datuma.
|
U pitanju je 32bit dll (ne radi na 64bit cubaseu) i zapravo ima extenziju .vst3, a ne .dll, ne postoji bitbridge za vst 3...
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthre...t=34353&page=3 |
All times are GMT +1. The time now is 12:48 PM. |