|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Re?io sam da se ponovim monogami 2549 kablom i zamenim neke od postojećih u svom kućnom studiju,pa sam u dilemi koliko mi kabla u stvari treba.Koje du?ine kablova vi koristite u va?im studijima.Za monitore(od zvučne kartice do monitor kontrolera,od monitor kontrolera do monitora),od preampa do zvučne,od mikrofona do preampa,od gitare do preampa i drugo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
optimum = minimum (-.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
mogami je odlican izbor. Nemoj preterivati sa skracivanjem u milimetar, jer se na balansiranim vezama sa takvim kablovima nece primrtiti razlika izmedju 5 i 5,5m npr..... Meni lepse zvuci mogami od 7m koji imam, nego klotz od 3m.....
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
meni su vecinom klotz kablovi, ali kad god mogu koristim belden i mogami..... Nije to sad ne znam kakva razlika, ali se pazljivim slusanjem primeti. Jel mogami malo pojeftinio? Bio je jedno vreme pristupacan, pa otisao vrtoglavo
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
ja imam jedan mikrofonski dobio uz majk, pozlacen, 2ipo metra, ne bi da ispadne da kenj... ali primeti se razlika bas sam uporedjivao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
ja sam onaj najbolji (mozda bas taj model) placao ne vise od 2e/m
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je 2549 kabl,sta ja znam 3,5 evra za metar dobrog kabla nije puno ako si odsecen od sveta.Nego namece se pitanje cemu kabl ako postoji ovako nesto,da li neko zna ima li ovakvih ili slicnih(trs male to trs male) adaptera u nas
Last edited by disco violence; 11-05-2013 at 03:19 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Obelezavanje kablova i patch polja | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 06-10-2010 07:29 AM |
Vadjenje optickih kablova - kako?! | akordeonista | Computer Hardware | 3 | 19-04-2010 10:24 AM |
Izrada Balansiranih kablova | Akcija | Tutorijali | 2 | 10-05-2008 10:24 PM |
Kvalitet optickih kablova? | idekius | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 26-03-2005 07:59 PM |