![]() |
Du?ine kablova u studiju?
Re?io sam da se ponovim monogami 2549 kablom i zamenim neke od postojećih u svom kućnom studiju,pa sam u dilemi koliko mi kabla u stvari treba.Koje du?ine kablova vi koristite u va?im studijima.Za monitore(od zvučne kartice do monitor kontrolera,od monitor kontrolera do monitora),od preampa do zvučne,od mikrofona do preampa,od gitare do preampa i drugo:D.koji bi bio neki optimum za snimanje i monitoring.Hvala
|
Re: Du?ine kablova u studiju?
optimum = minimum (-.
|
Quote:
|
mogami je odlican izbor. Nemoj preterivati sa skracivanjem u milimetar, jer se na balansiranim vezama sa takvim kablovima nece primrtiti razlika izmedju 5 i 5,5m npr..... Meni lepse zvuci mogami od 7m koji imam, nego klotz od 3m.....
|
Quote:
|
meni su vecinom klotz kablovi, ali kad god mogu koristim belden i mogami..... Nije to sad ne znam kakva razlika, ali se pazljivim slusanjem primeti. Jel mogami malo pojeftinio? Bio je jedno vreme pristupacan, pa otisao vrtoglavo
|
ja imam jedan mikrofonski dobio uz majk, pozlacen, 2ipo metra, ne bi da ispadne da kenj... ali primeti se razlika bas sam uporedjivao...
|
Quote:
|
ja sam onaj najbolji (mozda bas taj model) placao ne vise od 2e/m
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:38 AM. |