|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Odlučio sam staviti ovdje prvu snimku našeg dema koji se sastoji od šest pjesama jer znam da ću dobiti iskrene i profesionalne odgovore, a prvu pjesmu predstavljam i uz popratnu fotopriču
Uskoro bi trebale i ostale, a i meni se ćini da ovaj mix još triba malo doradit. Pa bi volio sugestije gdje su greške i šta vam se ne sviđa Pjesma se inaće zove "Ćao Mornaru" i posvečena je svim mornarima manjinskog sexualnog opredjeljenja http://www.box.net/shared/68lygm4rzr Fotostory: Evo smo odlučili snimit prvi višekanalni demo pa smo se zaputili u Makarsku, da u kučnom studiju Zbunjenih (poznatijem kao "Šupa") to napravimo. O Zbunjenima koje je Denyken producirao više na www.zbunjeni.com Neno a.k.a. Drug Inžinjer u akciji ![]() Mici a.k.a. Voditelj Odjela također radi nešto korisno ![]() Mate a.k.a. Milan Apoteka se saživio s gitarom ![]() Pa malo poziranja ![]() Producent Matko se pita "Koji je meni kurac trebalo da pustim ove idiote u kuću???" ![]() Oduševljenost odsviranim ![]() ![]() ![]() ![]() Zločesti" producent me je tjerao da sviram, i to bez pedala, ovo je sve opreme šta se smjelo koristit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mala zvijer, hvala Đaro (inaće splitski graditelj pojačala poznatiji kao Valveodour (www.valveodour.com) ![]() Druga zvijer ![]() Ja ovo nikad ne bi zna naštelit, to divlja, kasni gitaru, ali fino zvuči, peavey služi samo kao stalak. Đuuurgene, i ti bi svoj treba za to upotrebljavat ![]() Jebate koliki sam, telac na meni izgleda kao SG na nekom mršavijem ![]() ![]() ![]() ![]() Znam, moram smršavit i obrijat se, ne mogu ovakav postat zvijezda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by sira; 01-09-2009 at 04:40 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ahahaa, super
![]() (valjda me nece pogresno skontati kolege, al super je zaebancija ![]() stos' tice sounda nish' ne treba dirat' as ti gospe, fazon je redak i originalan, gusarska verzija frankie goes to hollywood ![]() ![]() ![]() samo malo ispolirat i to e to, as' ti gospe ![]()
"Ako bismo ukrstili macku i coveka, to bi popravilo coveka, ali bi pokvarilo macku". (Mark Tven) honda - the power of dreams!!!! Last edited by InsaneEyes; 01-09-2009 at 05:29 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Drago mi je da vam se sviđa pjesma, znaći moramo još vježbat da to odsviramo i snimimo kako bog zapovijeda
![]() A evo i drugi veliki hit posvečen voljenom nogometnom klubu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.box.net/shared/u02nes2b1q Last edited by sira; 03-09-2009 at 11:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]() Last edited by sira; 05-09-2009 at 12:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ludilo.
![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Zamolio bi Moderatora ili Admina da promjeni naslov teme, jer eto ipak se na kraju ne zovemo ?ivotinjsko Carstvo, nego "Sirova Snaga" pa ako naslov teme mo?e biti "Snimka mog benda - Sirova Snaga"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Evo malo sam se zaigrao krađom tuđih filmića i testirajući svoj jednojezgreni AMD je li može srendat video i smontirao dva amaterska videouratka za naše dvije pjesme.
Znam da kršim autorska prava,ali ajde ne zarađujem ništa s ovim, pa me valjda niko neće tući (tužiti) Posveta za 100 godina Hajduka http://www.youtube.com/watch?v=ZRsS2JM2hRk Ovaj gledajte samo ako vam djeca i bolje polovice nisu u blizini jer je vrlo explicitan ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ow4-4KgvfVI Last edited by sira; 23-02-2011 at 06:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najbolji kvalitet snimka | pevac | Computer Hardware | 16 | 11-03-2009 02:26 PM |
Mastering - shirina snimka - pomoc | Mitjovan | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 03-05-2008 08:57 PM |
Probna snimka bubnjeva u (polu) kucnoj radinosti - savjeti potrebni (56K Warning) | Koshpa | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 81 | 18-04-2008 06:44 PM |
Snaga na 'live" svirci? | akordeonista | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 31-10-2007 08:50 PM |
Ti si moja snaga | moytsa | Promocija radova | 10 | 22-10-2005 07:10 PM |