|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 | |
Member
|
![]()
Đe ste ljudi ! Nije me bilo odavno, pa rek'o da vam se javim.
Naime, kupio sam ovdje od jednog Rumska?a novog Stingray-a i prezadovoljan sam. ono ?to mene interesuje sad, jeste neki '' fine tunning '' bas gitare: U pitanju je gitara : MusicMan Stingray Ono ?to sam na sajtu na?ao je sledeće: Quote:
mo?e li nekakava pomoć ? Ove cifre me bune, i neki tehnički termini ...
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
To sve mora? raditi stvarno u malim koracima tako da bi dobio to ?to ?eli?. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Najbolje bi bilo da nađe? nekoga ko se bavi preciznom mehanikom i ko ima zazornike (one pločice sa tačnom debljinom), po?to će to te?ko ići da meri? santimetrom na oko. Pozdrav
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
upravo je u ovome fora sto ti awacs kaze....batali ti razne preporuke i specifikacije i "standarde".tvoj je instrument i prilagodjavas ga sebi.akciju,intonaciju i ostale parametre.....pri tome imaj na umu da se sa sipkom("truss rod-om")u vratu jaaaako lagano i ne bas precesto manipulise(odvrce i zavrce).uostalom,koliko je meni poznato,m.m.sting-ray(kao i ostale m.m. bas-gitare) je vrlo konzistentna i dobro projektovana gitara...da li zaista imas potrebe da radis neke intervencije ili te samo onako tehnicki zanima? moje misljenje je da dobitnu kombinaciju ne treba dirati...tj.ne cackaj dok radi dobro! pozdrav Last edited by milanCHE; 30-05-2009 at 06:53 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |