![]() |
Kako namjestiti novi bas
Đe ste ljudi ! Nije me bilo odavno, pa rek'o da vam se javim.
Naime, kupio sam ovdje od jednog Rumska?a novog Stingray-a i prezadovoljan sam. ono ?to mene interesuje sad, jeste neki '' fine tunning '' bas gitare: U pitanju je gitara : MusicMan Stingray Ono ?to sam na sajtu na?ao je sledeće: Quote:
mo?e li nekakava pomoć ? Ove cifre me bune, i neki tehnički termini ... |
Re: Kako namjestiti novi bas
Quote:
To sve mora? raditi stvarno u malim koracima tako da bi dobio to ?to ?eli?. |
Quote:
Najbolje bi bilo da nađe? nekoga ko se bavi preciznom mehanikom i ko ima zazornike (one pločice sa tačnom debljinom), po?to će to te?ko ići da meri? santimetrom na oko. Pozdrav |
Quote:
upravo je u ovome fora sto ti awacs kaze....batali ti razne preporuke i specifikacije i "standarde".tvoj je instrument i prilagodjavas ga sebi.akciju,intonaciju i ostale parametre.....pri tome imaj na umu da se sa sipkom("truss rod-om")u vratu jaaaako lagano i ne bas precesto manipulise(odvrce i zavrce).uostalom,koliko je meni poznato,m.m.sting-ray(kao i ostale m.m. bas-gitare) je vrlo konzistentna i dobro projektovana gitara...da li zaista imas potrebe da radis neke intervencije ili te samo onako tehnicki zanima? moje misljenje je da dobitnu kombinaciju ne treba dirati...tj.ne cackaj dok radi dobro! pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 06:42 AM. |