|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
posle dugo skupljanja para i muke na hlebu
![]() da budem iskren malo sam razocaran, nisam siguran ali doslo mi iz bulje u vugla da je softver majka... imam ga oko 2 nedelje i ne primecujem neku razlicitu razliku u zvuku, ima 16mb rama sto je realno kurton, mora da se siri na 128mb obavezno ima brdo nekih stvari koje jos ne izvaljujem ali me jebe to sto kad snimam preko usba sa kompa iseckane drumove pitchuje mi ih automatski i ne mogu skoro nista da koristim, ima mogucnost da sa cd playera digitalnim putem (moze i analognim i preko opcionalnog cd drivea) snima samo 27sec ako je stereo, sta ja koji kurac da radim sa 27 sekundi!!!??? znaci imam jos toliko toga da kazem ne znam sta pre, toliko sam zbunjen ne zelim da verujem da sam se zajebao i bacio debeli kes koji sam skupljao godinama , molim vas pomozite neko tudje iskustvo bi mnogo pomoglo... hvala unapred... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
nije ti palo prethodno na pamet da probaš spravu kod nekog ko je ima il bar u radnji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
aj mu daj malo vremena da ga provalis i da lepo procitas upustva ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
I agree
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
eto zašto sam ja toliko puta govorio da se ne bacaju pare na te preko mjere izvikane stvari..pogotovo kad ti utuve u glavu da ćeš dobiti ne znam ti kakvu razliku i poboljšanje...ti si tu školu platio 1200 evra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
imao sam tu priliku da raduckam malo na kvarno sa mpc2000, sve ti je unutra , nema mnogo filozofije sa semplerima zato je i obozavan toliko (mada "novije generacije" hoce sve odmah ) , zvuk je lep , ukratko sipas i ne mislis , jednostavno ne treba pljuvati nesto sto nisi osetio / isprobao , ukusi jesu razliciti , ali sto se akai-a tice ne moze da se poredi sa softverom , niti ce ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Samo lagano..... Treba ti vremena dok dostignes odredjeni nivo 'znanja' s njim.....
A ako ti se i tad ne svidi, pokloni ga meni ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
gresis decko, gresis
mpc je pre*ebena sprava. potrebno je mnogo vremena i skila da bi dobio prave rezultate. Problem i jeste u tome da je pristup radu sa mpc i softwera potpuno razlicit. Meni je trebalo 2dana da zapamtim kako se sejvira projekat. ![]() I brte 27sekundi je preterano mnogo vremena!
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Eh sad... Sta si ochekivao od sprave..,. Nisam uzivo chuo nit video niti jednog MPC-a, i ne mogu sad da tvrdim bilo sta... Imam AKAI S-3200 XL... Ne zelim nikakve hvalospeve da bacam ovde, ko ga je chuo zna o chemu se radi... Ima on svoje mane-tj. nema usb i prebacivanje semplova u njega (ako ne "semplujes" u pravom smislu rechi) je zbilja "pein in di es"... Treba ti skazi kontroler, jos par kablova koje nemas di da kupis itd...
Ali, zvuk koji baca je ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Danas je velika konfuzija nastala u celoj ovoj prichi.. Sramotno jeftine komponente ugradjene u sve dostupno obichnim smrtnicima. Sve ti je dostupno, za male pare imash sve. Zvuchnici, kartice, krekovan soft, sharene reklame, pa onda prochitash da je novi Prodigy ceo uradjen u Reasonu ![]() ![]() ![]() Poetna-uzmimo se pameti-nek se pravi muzika, ideja, malo poznavanja sound dizajna, koji zvuk sa chime moze da legne... Kad chujes dobru pesmu, kvalitet zvuka ni ne registrujesh. Nisi se zajebao s kupovinom MPC-a, to sigurno, vec se malo preispitaj sta i kako znas i ochekujesh, ne postoji magichni box koji ti daje ono sve sto ti fali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
MAC vs PC..... udri, braco | OFF | Pricaonica | 129 | 31-10-2007 07:29 AM |