|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav dobre kolege!!!
![]() ![]() ![]() Nasem bendu treba sprava koja je u mogucnosti da pusta matricu na dva kanala (stereo), a da pritom bubnjaru salje u in-ear istu tu matricu samo sa dodatim klikom. Ja sam vec razmatrao neke sprave, ali ni jedna nije pogodna... ![]() ![]() ![]() Ako neko ima neki predlog nemoj da se suzrdzava... ![]() Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Da'l je moguce da niko ne zna odgovor....
Mislim da cu da odem da se ubijem... Upomoc ljudi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Zavisi od budzeta najvise, ali jedan predlog koji bi ti mozda igrao je i Alesis HD24, na koji mozete i da se snimate kao bend.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja to planiram da uradim za moj band. Do sada sam radio mono L u mix a desni click pa auxima mix za bubnjara ali razisljam o nekom suround formatu i dvd playeru. Eto jedne ideje.
![]() |
#5 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam razmisljao o lap topu sa nekom lepom( ![]() ![]() Quote:
![]() Odlicna ideja... Nisam razmisljao u tom smeru... Hvala vam sto se odazvali! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
...a neki hardverski sampler (e-mu, akai)??? to je danas jako jeftino, a cini mi se i jako pouzdano za live svirke. Vecina tih samplera ima 8 odvojenih izlaza, znaci, mozes klik poslat bilo gdje. I zvuk klika ne mora nuzno biti onaj ponudjeni koji cesto para usi na vecim glasnocama, vec se izabere hihat ili nesto slicno. U svakom slucaju, prije bih uzeo sampler nego hd recorder za zive svirke. I mozes ga zasarafiti u rack.
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
A cime ce da triggeruje sampler? Kako ce da loaduje fajl koji je duzi od npr. 64MB? Kako ce to sve da bude sinhrono sa klikom? I koliko vremena treba sampleru da uradi load neke matrice? Koliko covjeku treba vremena da spusti palice, ode u menu samplera, nadje pjesmu, uradi load, saceka da se sve to desi...
Ideja sa DVD playerom je u sustini najjeftinija, ali ima jedan problem...sto cemo ako preskoci u sred svirke? Znaci, najsigurnija i najbrza varijanta je neki HDR, bilo koji koji natrcis...Alesis sam predlozio jer vam to omogucava prosirenje u buducnosti, mozete da se snimate, da imate vise varijanti matrica za vas na bini... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mogao bi da to uradis sve i sa BOSS-ovim hardisk-rekorderom BR-1600, na koji mozete uz to sve i da snimite komplet svirku pa na kraju da izmiksate i narezete na cd zato sto poseduje cd-rom. To kazem zato sto ga imam i probao sam to. Evo ti slika pa ga pogledaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
izvinjavam se evo slike
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
Koliko vidim, ovo ima samo jedan output? TO mu nije dovoljno ako oce da klik ima odvojeno od muzike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ajmeee koji live!!!! | Maiv | Razno | 10 | 19-05-2009 02:03 PM |
Koji je najbolji live kondenzatorski Mikrofon? | mjakovetic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 22-11-2007 10:10 PM |
koji program za live svirku | bellay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 27-10-2006 10:39 AM |