|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Ljudi, preporučite mi dobre bluze....evo npr. šta mi se dopada...BB King - Thrill is Gone, Peter Green - A Fool No More, Eric Clapton - Old Love, Gary Moore - Midnight bluez...znači onaj malo sporiji bluez....
Last edited by balthazaar; 28-03-2008 at 01:47 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Odlicna tema, bravo Balti.
Meni se celu noc vrti jedan cd, Gary Moore - Ballads And Blues 82 - 94 1994. Preslusao sam ga ja mislim 1000 puta. Odlican je. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
al evo...niko ne priča ništa...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
pink floyd - welcome to the machine album..
to mi je uvek prvo na listi, nakon toga ide the trill is gone (balti ga vec spomenuo), pa gary moore, johny cash (poslednji album) i pesma personal jesus.. to vam je svima poznato.. santana - blues for salvador (padanje u lokvu krvi), chris rea (auberge, mada to i nije bash bluzchina)..trazi: muddy waters, john lee hooker, dire straits, jj cale i na kraju ry cooder (i ceo crossroads album) eto.. malo li je?
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Quote:
Moraću da te ispravim što se tiče Pink Floyda mislim da je album "Wish you were here" na kojoj je "Welcome to the machine"...mada možda se varam..Hvala Heat u svakom slučaju, mada znam ja za ta imena, nego sam ja htio da mi neko preppruči pjesme koje su "u duhu" nekih od ovih koje sam naveo
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Banned
|
e, da kad već pominješ Pink Flojd...ja sam dugo posle besanih i ludih noći zaspivao uz "Echoes"
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
au jbt... lapsus.. i to kod omiljenog albuma.. poslusshaj ovu santaninu pesmu, i od dire straits-a onu "band of brothers".. mislim da je to ta na koju mislim..
nisam skoro slushao dobru muziku..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
e da.. ne znam kolko moze u bluz da se svrsta, ali poslushaj od jetro thull-a (mislim da se tako pishe) albatros pesmu..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
ooooo...ako mislimo na istog "albatrosa" ...to mi je jedna od omiljenih "kontemplativnih" kompozicija...al mislim da je to fleetwood mac (u kome je bio Peter Green
...mada možda ti misliš na neku drugu stvar?
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
|
|