|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima
Prvi put se javljam na ovaj nadasve interesantan forum. ![]() Imam M-audio 1010lt ali nemam iskustva sa snimanjem osim par pokušaja sa Nuendom i nekim starijim Cubaseom pa me zanima da li bi mi bilo korisno služiti se sa PT Mpowered koji bi kao trebali dobro raditi s ovom mojom karticom po pitanju stabilnosti i kompatibilnosti ili danas više manje sav taj software radi stabilno na svakoj konfiguraciji? Ah da, moj komp je AMD Venice 3000,Abit KN8 sli,1gb Supertalent cl2 400mhz,ATI x550.... I još za kraj, koji monitori su sada best buy? Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
dobrodosao.
sto se tice izbora programa za snimanje, svi ce ti uglavnom zavrsiti posao, tako da tu neke velike razlike ne bi trebalo biti. za monitore je bolje da postavis temu u "Instrumenti i studijska oprema" i da navedes budzet kojim raspolazes ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Dobrodosao na forum!
O izboru sekvencera, kao "za" i "protiv" odredjenih je bilo mnogo topica, da bi se sad opet vracali na to, jer tako nesto nosi rizik da opet krecemo u raspravu "PTvsNuendVsLogic". To je pitanje afiniteta, a posto vidim da imas PC, nista od novog Logica. Stari je inferioran u odnosu na najnoviji PT i Nuendo, pa ti ostaje da razmisljas o ova dva. Procesljaj malo forum. Takodje to vazi i za izbor monitora, da opet ne bi vodili polemiku Alesis Vs Reveal, kada ima barem nekoliko istih, vec vodjenih sa ozbiljnim argumentima "za" i "protiv". Jos jednom dobrodosao..
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Da imate pravo.Gledam baš starije threadove i shvaćam problematiku "najboljeg" softwarea.Mislio sam da se sa ovim M-powered kao dobije nešto posebno ako se radi s njihovim hardwareom.U svakom slučaju thnx na savjetima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ma....s obzirom da si početnik uzmi onaj koji ti se čini "najudobnijim"...svaki će da ti radi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
To sa sekvencerima ti je danas pitanje koliko ces da koristis sve te dzidza midze tj. pitanje kompleksnosti samog sekvencera .
Ako zelis nesto sto je orijentisano ka elektronskoj muzici a i lako za koriscenje -Ableton Live ili pak Ako zelis da radis orkestarske aranzmane -Logic Pro ili Motu DP Kao klasicni trakasi rade Mackie Tracktion ,Sawstudio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Nuendo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
He he, nažalost nitko od prijatelja nema blage o audio software-u pa tako ispada da "metallica je moj dobar drugar" ![]() Uglavnom, čini se da će se štemati po manualima za prvu ruku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 02:44 PM |
preporučite bluza | balthazaar | Razno | 17 | 01-05-2009 09:41 AM |
Rado bih ovo preporučio : | alfom | Audio Software | 0 | 28-01-2009 11:18 AM |
Konverzija semplova - koji program? | acapupovac | Audio Software | 10 | 03-09-2007 09:48 PM |
koji program za live svirku | bellay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 27-10-2006 10:39 AM |