|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
znam da Niksa imam Formanta i 2600 u americi
Babic ima par modula i frame Ja imam ms 20 i nesto modula svega Gregor z imam system 100m to jos ima modulare????? ozbiljno sam zapeo da kupim nesto veliko....gomilam pare pa se malo interesiram , a i svaki savjet je OK svidja mi se System 700, polyfusion i mali sys 100m od starih a od novih..Synthesizer dot com i nesto od doepferovih Modula.. DIY Digisound i filteri iz Formanata.... ajde par savjeta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
ja sam imao technosaurus system B, al prodao ga pre par godina na eBay-u
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
roginator, pozdravio te Hans Zimmer...
p.s. Znam da si u tom fazonu i da volis analogiju... al' kupi "bolje" Yamahu CS-80 ... i postani kraljic... ![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
dobar mu je ovaj HI-FI uredjaj ! cemu ovo sluzi a uz to i ne radi ????? :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MCI Master
|
![]()
hehehe
vheruj mi SRCE dovoljno sam glup da znam da ser CS 80 ne treba kupiti ako ga ne zelis KONSTANTVO popravljat i stelat...lijep je to sint , mocan, ali zasto ih pobogu svi koji imaju para imaju po 2 ili cak 3...zato jer uvijek jedva jedan radi...imam dovoljno zajebancije s memorymoogom ![]() ![]() ![]() a kak mi se cini iz razgovora da ce slicnih problema imati i BABIC kad mu dojde CS80...jebena je to pila...ali trazi dubok novcanik kad ga kupujes, i jos dublji da se odrzava.... mislim da su top 3 najriskantnija sinta u povjesti slijedec CS 80 Memorymoog Chroma .... OCHU MODHULAR..imam cca 20 PoLYSINTEVA!!!!analognoih |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
p.s. Zelim ti srecu u odabiru...
![]() |
![]() |
#7 |
MCI Master
|
![]()
hvala
ja hocu malo spagetti mix u studiju...kablovi i sarafi |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
nemam modular..ali krećem u dugogodišnju avanturu zvanu diy. tako da se za par godina javim i kažem imam modular
![]() za sada se zadovoljavam demo verzijom G2. sviđa mi se. Last edited by mirzaa; 12-08-2007 at 02:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Vidima da se Oakley vise ne prodaju sklopljeni nego samo PCB,potovi,delovi....
![]() Poslusaj ovo od mister Zona ![]() http://www.synthesizers.com/artists/zon/index.html Ja bi naginjao dotcomu (do 2.5 puta jeftiniji od MOTM i ModCana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Hey.....
Imam ja jo? arp 2600 ali palim se na Buchla ili Club Of The Knobs....http://www.cluboftheknobs.com/products.html Mo?da jednom u ?ivotu sakupim lovu pa kupim neki monstrum.... Inace sam veoma zadovoljan sa System 100m.....sad cu ga polako dat na restavraciju (cleaning kontakta , izmjena kondenzatora, 741 cipova za ne?to brzim opampima etc....) MC4 i 100m su super kombinacija za Giorgio style linije.....jedino ?to on treba da dobije full sound je kvalitetan DI i malo compresije i EQa..... Toplo preporucujem ...ja sad tra?im original keyboard za njega za neku normalnu lovu.....i eventualno sequencer modul....ako nekog pronades javi mi....
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rasprava - music business - ovdje i vani... | HeatMan | Promocija radova | 86 | 13-12-2007 10:53 AM |
Ovdje ni auto tune ne pomaze | zvincic | Promocija radova | 19 | 15-07-2005 04:04 PM |