|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Neko će da pomisli da nisam ... , ali ?ta se tu mo?e.
![]() Čitajući strane intervjue, dosta producenata obraća pa?nju na boju zidova i osvetljenja u studiju. Omiljena im je navodno ?uta. ![]() Da li ti ima? omiljenu boju i koliko to utiče na radnu atmosferu? Tvoje iskustvo i tvoje okoline. Kao ilustracija ide slika Van Gogh-a, Night Cafe. ![]()
#2 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ja sam gotovo opterecen bojom zidova u svom radnom prostoru... mislim, to mi je najveca briga, posto sam sve ostalo reshio i samo jos time trebam da se pozabavim ![]() Uvek me zanimalo da li iza Behringer UltraGain-a trebam da ofarbam zid u ljubicasto, nezno plavo, ili crveno ![]() P.S. A ova slika koju si okachio mi lici na Lacky-jev "Buffet Del Rumski" ![]() ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 13-08-2006 at 09:42 PM. |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
he,ha.haa.haaa...pitanja postaju sve interesantnija...moram priznati!! ProkDu - smanji malo konzumaciju kafeina..! he,he.. Nazalost nisam mogao da biram boju sobe...bila je presvucena u sivo / plavo....samo sam racks i stolove ofarbao sivo (ista nijansa kao i Audient!)...mora malo koordinacija boja. Pogotovu racku - srebrni sa srebrnim, crni zajedno itd.... Jedno vreme sam razmisljao da li bi mogao da se opremi studio samo sa srebrnim spravama - Manley, Avalon..itd...Ludilo! A? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mrtav ozbiljan a vi se ?alite. Evo, javno obećavam, neću vi?e. ![]() ![]()
#6 |
Mason
|
![]()
Ovo ProkDu-ovo pitanje ima veze sa onim prethodnim pitanjem o stimulansima...
![]() ProkDu krechi studio zavisno od psiho-stimulansa koji koristi tokom mixanja ![]()
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma nema problema, od ovog trenutka, gost je ... Va?. A, ja ću da sedim u uglu i da posmatram.
![]()
#8 |
Mason
|
![]()
Ne drndaj se... shalimo se
![]() A u na slici si ti onaj u uglu??? Pa ne bih rekao da posmatra, vec da je odran od alkohola ![]()
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
roland XP - 30 prebacivanje boja na FANTOM-a Xa | euroband | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 03-12-2007 01:24 PM |