|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
interesuje me kako da prebacim sredjene boje sa xp - 30 na fantoma xa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pretpostavljam da ovo nije resenje ali recimo
izbacis sysex iz xp-a u neki daw sekvencer (logic,cubase i sl.) pa ucitas u xa , ali pitanje je dal je sve isto ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Alavuk je rekao potpuno logičnu stvar, ali kao poznavalac ROLANDa i imaoc obe sprave (doduše moj je bio XP 80, ali to je slično) to nažalost NIJE MOGUĆE zbog prilične razlike u arhitekturi ove dve sprave...
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
pa naravno , ali nista ga ne kosta da proba ... osim ako se ne osteti nesot , ne znam nikad to nisam radio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam da li uopste o da pokusavam ili da dignem ruke...ako mi neko u skorije vreme ne ponudi neko sigurnije resenje, onda cu poceti sto se kaze OD NULE!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ja sam to vec radio sa XP 30 na 5080 a posle na FANTOM X, preko SYS i
radilo je ali kako je slowstar rekao nije to to. Onda se mora dalje stelovat i nece bas biti isto. Dobro bi ti doslo u tom momentu dok stelujes na sint imas pored sebe i XP 30 da gledas koje PCM koristi jer ne Mapira ih tacno a takodje i efekte da sredjujes.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ma, kreni od nule.... sempluj par farbi sa xp30 bezojih bash ne mozes i napred. Eventualno, probaj neke rucno da prepises... mada tolike godine rada na sredjivanju xp30.... stalno me to zadesi
![]()
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
Pored onolike lepeze patcheca koje ima Fantom, mislim da nije lose odvojiti vreme i naci slicne boje (u najgorem slucaju zvucace slicno), a karakter Fantoma ce lepo doci do izrazaja. Na Xp- u je bio zadrzan (do duse vrlo mali) broj TVF boja, koja su na Fantomu zamenjene sa cujnom razlikom!
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Roland Fantom G vs. Fantom X | sRce | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 12-05-2008 05:54 AM |