![]() |
-= Boja =-
Neko će da pomisli da nisam ... , ali ?ta se tu mo?e. ;)
Čitajući strane intervjue, dosta producenata obraća pa?nju na boju zidova i osvetljenja u studiju. Omiljena im je navodno ?uta. :) Da li ti ima? omiljenu boju i koliko to utiče na radnu atmosferu? Tvoje iskustvo i tvoje okoline. Kao ilustracija ide slika Van Gogh-a, Night Cafe. http://www.vangoghreproductions.com/.../1888-29-1.jpg |
Re: -= Boja =-
Quote:
Ja sam gotovo opterecen bojom zidova u svom radnom prostoru... mislim, to mi je najveca briga, posto sam sve ostalo reshio i samo jos time trebam da se pozabavim :mrgreen: Uvek me zanimalo da li iza Behringer UltraGain-a trebam da ofarbam zid u ljubicasto, nezno plavo, ili crveno:da: P.S. A ova slika koju si okachio mi lici na Lacky-jev "Buffet Del Rumski" :-) Blage veze nisam imao da je i Van Gogh tu dolazio da pijanchi, cim je znao da ga ovako verno naslika :) |
Quote:
he,ha.haa.haaa...pitanja postaju sve interesantnija...moram priznati!! ProkDu - smanji malo konzumaciju kafeina..! he,he.. Nazalost nisam mogao da biram boju sobe...bila je presvucena u sivo / plavo....samo sam racks i stolove ofarbao sivo (ista nijansa kao i Audient!)...mora malo koordinacija boja. Pogotovu racku - srebrni sa srebrnim, crni zajedno itd.... Jedno vreme sam razmisljao da li bi mogao da se opremi studio samo sa srebrnim spravama - Manley, Avalon..itd...Ludilo! A? |
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ja mrtav ozbiljan a vi se ?alite. Evo, javno obećavam, neću vi?e. ;) :D |
Ne sprdaj se s gostom :)
meni smeta midi interfejs posto je crn medju sivim spravama u racku..... :D |
Ovo ProkDu-ovo pitanje ima veze sa onim prethodnim pitanjem o stimulansima...:) Nista tu nije bezveze...
ProkDu krechi studio zavisno od psiho-stimulansa koji koristi tokom mixanja :rotfl: |
1 Attachment(s)
Ma nema problema, od ovog trenutka, gost je ... Va?. A, ja ću da sedim u uglu i da posmatram. ;)
|
Ne drndaj se... shalimo se :)
A u na slici si ti onaj u uglu??? Pa ne bih rekao da posmatra, vec da je odran od alkohola :rotfl: |
All times are GMT +1. The time now is 06:55 PM. |