|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zdravo svima,
zanima me da li postoji kvalitetan free software za multichannel recording i editing, i eventualno da moze da koristi ASIO drajvere. Platforma je Windows XP. Pluginovi nisu neophodni. Pozeljno je da softver radi stabilno (da moze da istera snimanje od barem cetiri sata). Da ne gubi semplove, niti da "mudruje" po snimljenim semplovima... Output file bi trebao da bude WAV formata, 16-24bit, 44.1-192kHz, stereo. pozdrav bogi p.s. Ako sam se negde nalupetao u poruci, oprostite mi, posto inace o Audio Software-u ne znam nista, niti sam preterano ambiciozan
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Mislim da ce ti Delta Studio zavrsiti posao,a inace je besplatan.Ako ne bude valjalo,potrazicemo drugi.Potrazi po netu Download.Poz
![]()
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]()
Zdravo statusband,
Quote:
Ne mogu da ga nadjem, samo neki besplatan program za baze podataka za MAC... imas li neki link? Inace sam probao Google vise puta, i instalirao svakakvo djubre na racunar, tako da sam pitao za savet vise iz ocaja. Inace nam je vazno da bude free i necemo ga koristiti za muzicku produkciju, vec za merenja. Takodje nam je vazno da ga mozemo savetovati i drugima. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam ga download-ovao sa net-a.Prilicno je dobar,ne koristim a jer koristim Cubase i ponekada Nuendo 3,ali super odradjuje posao.Dacu sve od sebe da nadjem link.
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Nasao sam download.Inace podrzava VST i ostale zezalice.Nema gnjavaze,tu smo da pomazemo jedni drugima.
http://www.rocktave.com/deltasp/download.rock Uzivajte ![]()
Gde je neznanje sreca,glupost je biti mudar ![]() Last edited by statusband; 07-04-2006 at 03:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Hvala puno pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Nema na cemu.Mislim da si hiljaditi po redu koji je trazio tako nesto,ali mi ni na kraj pameti nije bio taj soft.Nasao sam ga kod mene na nekim diskovima i instaliram ga u nadi da ima Homepage negde na njemu i srecom je imala,inace ga ni ja nebih nikada nasao Googlanjem.Volim kad usrecim coveka,hahahaha
![]()
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Inace je google neupotrebljiv za neke jako rasprostranjene pojmove... kada stignes do traktora i ne zapitas se sta ces tu izgubio si dva sata na budalastine. Jedini nacin je da se pita neko, i nije lose da moderatori ove sekcije ovo stave na sticky... mnogo je prizemno i mnogo je osnovno. pozdrav i hvala jos jednom. bogi
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Delta SP je neupotrebljiv za duga snimanja sa svojim povremenim obavestenjima da nije registrovana verzija... tada prekida rad dok ne kliknes da nastavi takav kakav je...
evo koristeci njega kao dodoatnu kljucnu rec nadjoh ovaj spisak starijih programcica.... pa ako nekom zatreba, barem ce imati odakle da krene... http://www.harmony-central.com/Softw...o_editing.html pozdrav bogi
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatni VST & DX efekti | Shot | Audio Software | 425 | 20-10-2018 02:16 PM |
Besplatni semplovi | lesha | Audio Software | 73 | 15-10-2016 01:04 PM |
Besplatni DX to VST wrapper | redroom | Audio Software | 5 | 20-03-2009 11:50 PM |
besplatni Compressor | DaBear | Audio Software | 5 | 15-01-2009 02:10 AM |
Editing u Nuendu! Help! | Aron Woolf | Audio Software | 12 | 04-10-2007 03:50 PM |