|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam da li je vec bilo rijeci o ovome na forumu, ali vot d fak
![]() Stize Cubase 5 i trebam besplatni DX to VST wrapper/converter. Znam za VB-Audio FFX4 Rack, ali 4 slota mi je premalo (kupovina FFX16 trenutno nije opcija). Da li ima jos koji dobar freeware na ovu temu? I jos jedno pitanje: ljudi sa "pravim" Cubaseom, kakva su vam iskustva sa "narodnim" pluginovima? Da li rade?
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
stavi vise instanci ffx4
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
@ lesha
aha, dakle ffx4 dozvoljava vise instanci odjednom? super! nisam ga nikad koristio pa nisam znao da moze. fala! @ vly odlicno ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Stigao Cubase 5
![]() Nakon kratkog cackanja mogu trenutno samo rec jedno: jeo'te!! Evo na brzinu kratki izvjestaj: nakon deinstaliranja SX3, pri prvom startanju Cubase 5 je otvorio zadnji projekt radjen u trici ( ![]() Svidja mi se layout, Reverence reverb izgleda i zvuci ozbiljno, pri mjenjanju postavki u njemu nema steppinga, Variaudio sam vrlo kratko cackao da bih rekao nesto konkretnije, ali na prvu ruku mi izgleda jednako dobar kao Melodyne. I da, cini mi se da isti projekt u petici radi sa nekih 10% manje opterecenim CPU-om nego u trici. Prvi dojam je vise nego dobar, sve zajedno djeluje dosta stabilnije i brze nego SX3. I sta najvise veseli: kupljen je u trgovini niti 200m od kuce po cijeni nizoj od Thomanna ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko za sada, idem u krpe ![]()
Brian Eno on Donna Summer's "I Feel Love" in 1977 Last edited by redroom; 20-03-2009 at 11:52 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
cubase, cubase.dx.vst, vst |
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Besplatni VST & DX efekti | Shot | Audio Software | 425 | 20-10-2018 02:16 PM |