![]() |
Besplatni DX to VST wrapper
Ne znam da li je vec bilo rijeci o ovome na forumu, ali vot d fak :)
Stize Cubase 5 i trebam besplatni DX to VST wrapper/converter. Znam za VB-Audio FFX4 Rack, ali 4 slota mi je premalo (kupovina FFX16 trenutno nije opcija). Da li ima jos koji dobar freeware na ovu temu? I jos jedno pitanje: ljudi sa "pravim" Cubaseom, kakva su vam iskustva sa "narodnim" pluginovima? Da li rade? |
Re: Besplatni DX to VST wrapper
stavi vise instanci ffx4
|
Quote:
|
@ lesha
aha, dakle ffx4 dozvoljava vise instanci odjednom? super! nisam ga nikad koristio pa nisam znao da moze. fala! @ vly odlicno :) |
Quote:
cak mozes da premestas plagove u lancu. |
Stigao Cubase 5 :wink:
Nakon kratkog cackanja mogu trenutno samo rec jedno: jeo'te!! Evo na brzinu kratki izvjestaj: nakon deinstaliranja SX3, pri prvom startanju Cubase 5 je otvorio zadnji projekt radjen u trici (:D), postavke Transport panela ostale su mi sacuvane, a nakon selektiranja stare lokacije VST Plugins foldera i ponovnog restartanja uredno je prepoznao sve VST pluginove. Svidja mi se layout, Reverence reverb izgleda i zvuci ozbiljno, pri mjenjanju postavki u njemu nema steppinga, Variaudio sam vrlo kratko cackao da bih rekao nesto konkretnije, ali na prvu ruku mi izgleda jednako dobar kao Melodyne. I da, cini mi se da isti projekt u petici radi sa nekih 10% manje opterecenim CPU-om nego u trici. Prvi dojam je vise nego dobar, sve zajedno djeluje dosta stabilnije i brze nego SX3. I sta najvise veseli: kupljen je u trgovini niti 200m od kuce po cijeni nizoj od Thomanna :D:D:D:D Toliko za sada, idem u krpe :) |
All times are GMT +1. The time now is 05:27 AM. |