|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Predlazem obavezan kontakt sa tim audio mag om .....Kontaktirajte Gutu i razmenite reklame....vi tamo on ovde....ta akcija koju su predlozili za demo snimke ....moze i preko foruma......pitajte njega za svaki oblik saradnje....posto i oni u svakom broju pozovu nekog producenta ....pa mozda i oni da kazu taj i taj producent mesec dana na forumu tom i tom ...povecali bi jezivo dolazak.....mozda da porazgovarate sa Mikijem ....Sky Music......vi reklamu a on besplatno davanje uredjaja za testove ....pa da mozete da date neke lepe recenzije ili mp3 primere....
mislim da je sve ovo realno Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
mislim da bi time samo mogli da dobijemo u smislu reklame..
nasa velika prednost je sto informacije imamo skoro trenutno (mislim na novi hardver i softver), dok na music mag treba cekati 2 meseca.. njihova prednost bi mogla biti u tutorijalima i ekskluzivnim testovima/preview-ima (posto vec imaju kontakte sa proizvodjacima).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
poslao sam nekoliko pp Dr .RU gde smo otisli jos dalje u prici...povezi se sa njim ....valjda je sacuvao moje skrabotine
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Lijepo...
s tim sto forum (kao internet tvorevina slobodnog uma) ne bi trebao nekriticki postati promoter pojedinih firmi/uredjaja/distributera... Dakle, nikako ogranicavanje na jednog distributera! Jer ih ima vise! I nijedan nije idealan!
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]()
tiki, nemoj nista da se plasis
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Lesha, moram da se plasim...
... za forum ![]()
![]() |
#7 |
Super Moderator
|
![]()
mislim da rumski.com ima na pocetnoj stranici mesto za reklame tako da tu nema problema
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Članovi foruma u medijima... | DADDY Z | Pricaonica | 72 | 10-04-2009 12:05 PM |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |
Potrebna pomoć oko povezivanja | Marko_Charvel | Computer Hardware | 6 | 20-12-2007 09:51 PM |
18.1.2005 - Prekid u radu sajta... | puRe | Obavestenja | 0 | 18-02-2005 11:03 PM |