|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima na forumu ,neko vreme sam već na forumu ,ali ne postujem jer nisam ( jo? uvek
![]() 1.Digital in na lexiconu se isključi 2.U M audio softveru prijavlju je naizmenično da je signal čas validan,čas nije takoreči blinkuje ( pri tome napominjem da s/pdif sa drugom komponentm radi bez problema i da su kablovi u redu ,znači sam s-pdif na karti radi i kablovi rade 100% ) 3.Kada probam da pustim pesmu ona je ubtrzana i samim time pomerena u pitch-u Radim na 44.1k Hz u upustvu pi?e da lexicon radi ili na 44.1k il 48k Meni se čini da je problem u tome da ne mogu untra?nji clock-ovi da im se usklade. Dakle moje pitanje je kako mogu da pove?em lexicon sa M audiom da mogu njegove efekte da primenjujem na selektovani event u Nuendu? Unapred hvala |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc oko povezivanja..HITNO!!!!! | master | Computer Hardware | 6 | 17-09-2009 05:51 PM |
Potrebna pomoc oko povezivanja magneta? | lakir | Gitarska Produkcija | 7 | 07-08-2009 03:08 PM |
?eme povezivanja magneta, potenciometara i svičeva | ProkDu | Gitarska Produkcija | 0 | 30-04-2009 10:12 AM |
Redosled povezivanja | Francuz | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 23-02-2008 05:42 PM |