|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 |
Pro Member
|
![]()
Kad nas toliko volis (moze i bez ljubljenja), sto kacis na rapidshare da cekamo ko magarci?
#82 |
Banned
|
![]()
a 25 sekundi
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
|
![]()
pa brate rekli smo suvo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]()
ok:P......biće i toga....a što se mene tiče - peace! iako si me isporzivo bez ikake potrebe...ok...ja ovdje ne dolazim da se svađam!a sintove ćeš da dobiješ sjutra!
|
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() Quote:
Pošto sam bio zauzet odogovrima na tvoje prozikve ![]() prvo, Naložio si mi da pošaljem suv sint ( ok! prihvatio sam!) Međutim iako sam neznalica - znam toliko da ti meni ne možeš poslati "suv" sint! Ti tvoj hardver moraš da usnimiš preko nekog preampa koji mora da ga oboji i da mu doda koliko-toliko! Ta tankoća i "sterilnost" vsti-ja je rezultat digitalnog izvora koji stvarno ide sasvim suv! Al dobro...nema veze prihvatio sam... drugo, Nikad nisam pričao o identičnosti , jer sam tolika neznalica da znam da dva ista analogna sinta teško mogu da zvuče identično! Dobro znamo da na svijetu nema ništa identično . Ja ti kažem da to što izađe sa hardvera ni po čemu nije "bolje" ni "ljepše" ni ne znam ti šta vi sve tvrdite... nisam se trudio da preslikam identičan karakter patcheva koje si ti napravio, već sam odradio nešto što je slično, al govori dovoljno za sebe...ja sam malo zaoblio sve (kako mom uvetu više leži)....al mislim da Juno 60-padovima ne treba više da pričamo...tu sam ti sve rekao... http://rapidshare.com/files/145547753/ad.mp3 a, ako, ipak kažeš da to nije taj zvuk juno pad-ova...mogu vala sjesti i preslikavati to što si ti uradio...ja sam malko zatvorio sve jer mi se tako više sviđa... a za waldorf bass-ove ću ujutru da se javim Last edited by balthazaar; 15-09-2008 at 07:58 PM. |
|
![]() |
![]() |
#88 |
Pro Member
|
![]()
Meni bolje sint zvuci
![]() Na niskim frekvencijama su skoro identicni, ali kada krenu visocije note sint mnogo lepse zvuci, rezonantnije ... ili ti nisi uspeo da napravis kako treba. Moze se u sustini to sve uraditi i soft, samo da bi dobio dobar zvuk na soft sintu treba da se porodis, dok je to na hardveru mnogo lakse ...
#89 |
Banned
|
![]()
da...ma otvoriću ga ja...zatvorio sam ga jer me tako ponio trenutno filing...
|
![]() |
![]() |
#90 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Basshunter kick | Psychogen | Produkcija Elektronske Muzike | 70 | 29-07-2009 03:19 PM |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |