|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Zakljuchak-sve ima svoje prednosti i mane, Akai ima brutalne konvertere koje neces dobiti sa M-audio kartom, pristojan visekanalni sekvencer, odlichnu chop varijantu za seckanje... Nije sve tako crno belo ko sto ti prichas, ima tu puno stvarchica na koje treba obratiti paznju i o kojima treba razmisliti pre nego sto das tako samouvereno misljenje ![]() ![]() ![]() Last edited by silicon science; 24-08-2008 at 04:14 PM. |
|
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]()
pa kažem brate da nisam govorio za live...al, eno, jesi vidio da je akai napravio MPD kontroler , a image line napravio softver koji ga je optimizovao za koriščenje sa frutijem...tako da može da se govori i o live nastupu...vidi...imaš akai sa padovima i malim ekrančićem....ovamo imaš lap top koji je puno pregledniji , a imaš i iste te padove...da ne pominejm koliko imaš više memorije i mogućnosti zajebancije sa semplovima...mada si sto posto u pravu što se tiče sistema...al brate, ne pada ni XP sad vala svako 5 minuta...
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Banned
|
![]() Quote:
daću ti ja te primjere..al pod 1. mi ovdje valjda civilizovano pričamo, a ne laprdamo...ako tebe vrijeđa nečija priča - ne moraš direktno da vrijeđaš onoga ko sa tobom stupa u konverzaciju adje prijatelju, kad si tako siguran, uradi ti sa hardom nešto što ti ja neću moći skintui sa softom...pa fino okači, ajde...tražio sam ja to nekima već, al ništa...tako da je pitanje ko laprda!?? |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Pro Member
|
![]()
Sory za laprdanje, nije mi namera da uvredim nikoga, malo "odreagujem" na ta "iskljuchiva" razmisljanja.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Moderator
|
![]()
Ma je*o vas Akai sampler bre
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() E da, i vrlo bitna stvar, znaci sve ide sirovo, znachi bez ekvilajzera i kompresora i chuda, lejerovanje recimo da moze... |
|
![]() |
![]() |
#67 |
Moderator
|
![]()
To cu ja brate sve da ti napravim isto ili cak bolje u frutiju sa osnovnim sintevima, pa ces da vidis ti
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Basshunter kick | Psychogen | Produkcija Elektronske Muzike | 70 | 29-07-2009 03:19 PM |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick i Bass trikovi | FrankoPanko | Zoran Vračević - Vrač | 17 | 22-08-2006 07:56 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |