|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Pro Member
|
![]()
ovo sam malopre napisao bajkersku pesmu, sound je dark electro dancey fazon
Forgiving Much faster Avoiding Disaster We're driving Beauty night Lone heartbeats We're doing right We're gliding Through city Shiny stars So pretty The angels Are dreaming Elegant ride We're speeding 2 Move forward It's warmer Let's forget The former We're driving Beauty night Melting hearts We're doing right We're gliding Through city Shiny stars So pretty Suburb angels Are dreaming Greedy ride We're speeding |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Banned
|
![]()
Evo jedne moje komplet pesme do duse davno je snimljena,peva Maja Nikolic
Svaki sam tren tebi sudjena Umiru u meni,sve ptice svo cvece, sve sto je zivo iz mene nece. Ne zeli me ruka koja ume da voli, pomozi mi boze da sto manje boli. p.ref Dan u meni place ubila me tama, necu da kroz zivot idem sama. Smrti se ne bojim jaka sam ko stena, jer u meni zivi tako nezna zena ref Postoji li svet u kome mogu biti ja, smem li da molim dobrog andjela da te sacuva. Postoji li tama gde cu svetlost biti ja, u meni je jecaj divljeg goluba svaki sam tren tebi sudjena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Junior Member
|
![]()
Dolores - Da ti čujem korake
Ka?i dal je danas mo?da dan Kad postat će? mi stranac Bili pristao tad i ti sam Da ijedan budem ja Mo?da bi me volio i tad Ne znajuć da mamac Čeka samo na?a srca dva Da otpočne taj pad Ajde probaj dotakni taj dan Promijeni boje moga svemira Pomozi mi da nađemo taj put Van iz nemira I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake Ja budim se u paklu gradova ?to nose samo tugu Ma da su i tristo rajeva Bez tebe ista stvar Koliko Bogu treba padova Da mi pomogne ko drugu I koliko treba krajeva Da te dobijem na dar Ajde probaj uđi u moj dan Promijeni boje na?e sudbine ?apni tiho vjetru sjevera Da srce ne gine I nije cijeli svijet ?to trebam ja Nego samo ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala I nije va?no ?to će boljeti Najlak?e je tebe voljeti Pustila bi tugu, oblake Da ti čujem korake I nije samo Sunce ?to mi sja To je tvoja ljubav iskrena Ne bih nikad vi?e plakala Kad bi ki?a prestala Al nije ljubav tu da ostane Da dio mene noćas postane Razmaknut ću tugu oblake da ti čujem korake? http://rapidshare.com/files/82415784...lores.wma.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Junior Member
|
![]()
Ja sam jako realna u textovima, uvek opisem situaciju bas onako kako se izdesavalo..
veujem da se i vama desilo da ste prespavali kod nekog koga u stvari ni ne poznajete ili sa kim niste dugo u vezi.. i evo pesme.. na tu temu.. Gde sam ja Jos ne znam kako dises a vec sam tu kraj tebe nosim tvoju majcu pijem tvoju kafu trudim da se naviknem Tu gde sam pala sinoc vodili smo ratove sad neki slatki umor i tvoj crni humor mi daje osmehe A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja nezni dodir nasih stopala a ko si ti i gde sam ja? Kroz prozor gledam kako grad beli se smrzava se jugo i ja cu voziti dugo kad krenem od tebe Pod jorganom se krijem da sat navijem a ti spavas mirno i bas ti je fino dok ja grejem te A ko si ti i gde sam ja? U ovoj sobi tisina odzvanja Nezni dodir nasih stopala na tren se stidim jer noc je pobegla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() jedna od boljih "sladunjavih" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Senior Member
|
![]()
dajte malo na engleskom
evo ja cu prvi da ukradem ako mi se nesto zasvidja
![]() |
#67 | |
Banned
|
![]() Quote:
Love Ain't No Stranger lyrics Who knows where the cold wind blows I asked my friends and nobody knows... Who am I to believe in love Oh, love ain't no stranger I looked around what did I see, Broken hearted people staring at me... All searching 'cause they still believe Oh, love ain't no stranger... I was alone and I needed love, So much I sacrificed all I was dreaming of... I heard no warning, but a heart can tell, I felt the emptiness of love I know so well... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Can't hold the passion of a soul in need, I'll look for mercy when my heart begins to bleed... I know good Iovin', I'm a friend of pain, But, when I read between the lines, it's all the same... Love ain't no stranger, I ain't no stranger... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Who knows where the cold wind blows, I asked my friends and nobody knows... Who am I to believe in love, Love ain't no stranger, I ain't no stranger... Love ain't no stranger, I ain't no stranger to love... Love ain't no stranger... ![]() ![]() ![]() ![]() Cik ukradi ako smes,ce te ubije White Sinan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Pro Member
|
![]()
Sok od gnjilih shljiva
Sok od gnjilih shljiva piju njih dvojica pa se sve plashe da ih ne bude trojica Sok od gnjilih shljiva Shljiva sok od gnjilih Oni imaju shvajs aparat i sa njime redovno kuvaju kahvu i pri tom se uopshte ne obaziru na anti-kofeinski preparat Last edited by silicon science; 22-08-2008 at 12:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Member
|
![]()
O draga , o draga , o ,
ne mogu gladan da te ljubim. Idem ja nesto pojesti , a ti spavaj, pa cu posle da te probudim. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Najlepsi textovi EX YU scene... | idekius | Razno | 79 | 05-09-2009 09:24 AM |
Na?i uzori... | idekius | Razno | 28 | 05-03-2009 10:34 PM |
Va?i omiljeni VST efekti...? | DEMONIO | Audio Software | 6 | 01-04-2007 01:30 PM |
SAMLE TANK - Va?i savjeti | Shady | Audio Software | 17 | 30-08-2004 02:49 AM |