|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 |
Member
|
![]()
Mala ispravka,evo sad mi rece covek njegov mixer je A.H.GS3000 tako da ako ti igra ta varijanta javi mu se pozz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Member
|
![]()
A jel ima mozda adresu na SKYPE puno bi bilo lakse za mene
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
Drugari, kakva iskustva i misljenje imate o D&R Orion konzoli ?
![]() |
#54 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Bas niko...
![]()
![]() |
#56 |
Pro Member
|
![]()
Orion 38-frame with 32 LCRS and 6 dual stereo returns € 28.970,00 (end user price)
Orion 51-frame with 32 LCRS, 6 dual stereo, patchbay/stands € 32.720,00 (end user price) Orion 51-frame with 32 LCRS, 6 dual ret., patchbay/stands+PowerVCA. € 35.810,00 (end user price) Cena ozbiljna. Last edited by silicon science; 02-04-2008 at 06:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Senior Member
|
![]()
Ma EURODESK 9000 je zakon
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Senior Member
|
![]()
Ja nisam probao Orion, ali u studiu ''O'' je bio jedan D&R na kome je puno dobrih ploca snimljeno, pa verujem da je dobar mixer.Ako prodajes mixer sa slike ja bih to kupio!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
MCI Master
|
![]()
orion nije los.....za cijenu za koju ide
Line in mu je odlican BurrBrown INA 217 na ulazima sasvim je OK i cini mi se da je EQ pristojan za tu klasu pulta... ne svidja mi se njegova koncepcija s VCA ( THAT ) po kanalu... zna sumiti, i mic pre mu je u kategotiji ispod kategorije pulta..ALI lako se promjene opampi i udri brigu na veselje.... imao sam priliku kod kolege pogledat kanal iz nutra....sve u svemu OK ali nije spektakl.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
novi (analogni) Oberheim SEM !! | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 28-10-2009 11:55 AM |
Da li je Analogni mix Superiorniji od Digitalnog? | den | Audio Produkcija - Tehnike | 50 | 03-09-2009 08:52 AM |
OT: Analogni snimači | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 21-03-2008 11:20 AM |