|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Member
|
![]()
A jel ima neko ozbiljnija iskustva sa 8050,dal ih je neko malo duze slusao-radio na njima?? thanks
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa i pretjerujem vjerovatno, ali sam ocekivao vise od njih. I to dosta.. Nisam u ni jednom trenutku rekao da 'to nisu monitori vec mudo od vola' i da sam imao problema sa nekim osnovnim stvarima. Ali o nekim vecim detaljima ni govora... A ovo sam upravo i ispricao zbog toga sto je to genelec.. da je alesis ili alto (mada nemam ni pojma kako alto zvuci) ne bih...
![]() |
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Pa i naveo sam da nisu skupe... Ali opet, po mom subjektivnom misljenju moze bolje da se prodje i za slicne pare... Yamaha msp5 recimo
![]() Nego da ne hejtujem vishe. Nije mi ni bila namjera...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Imate li drummapu za EZdrummer za SX? | boban | Audio Software | 20 | 25-07-2007 09:10 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |